Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Imagini apartamente vanzare 2 camere Sibiu. Poze apartament semidecomandat la Mansarda din 7 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu zona mihai viteazu (ID: 155426; 1)

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Jan 10, 2015 Jan 10, 2015 Apartament cu 2 camere semidecomandate de vanzare in Sibiu zona ultra centrala pe Bulevardul Mihai Viteazu situat la etajul 8 din 8 intr-un imobil cu lift, recent construit  tip Penthouse si este compus din camera de zi, bucatarie separata, baie mare cu cada si cabina de dus, dormitor cu dressing, hol, balcon, spatiu depozitare toate acestea insumand o suprafata construita 89 mp. Are o arhitectura deosebita, o priveliste superba si se vinde mobilat si utilat complet cu articole de calitate: bucatarie complet utilata, aer conditionat, masina de spalat, TV etc. dispunand de multiplele imbunatatiri cum ar fi: centrala proprie, izolate termica si fonica exterioara, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, parchet laminat de cea mai buna calitate, gresie, fainta si mobilier ultra modern. Acest imobil se vinde mobilat si utilat, fiind amenajat deosebit, dispunane si de un pod pentru depozitare sau pentru amenajarea ulterioara a unei camere. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 53.900 euro negociabil si poate fi achizitionat cu orice tip de credit chiar si prin programul Prima Casa.

apartament cu 2 camere in sibiu zona mihai viteazu

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 67 m2.
Mansarda / 7 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155426 | actualizat acum 4 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 53.900 €
prezentare anunt imobiliar
 • Sibiu
 • Localitate: Sibiu
 • Reper: Mihai viteazu
 • Numar camere: 2
 • Suprafata utila: 67 m2
 • Suprafata construita: 89 m2
 • Confort: 1
 • Compartimentare: Semidecomandat
 • Etajul: Mansarda
 • Numar etaje: Parter+7 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • An constructie: 2009

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere semidecomandate de vanzare in Sibiu zona ultra centrala pe Bulevardul Mihai Viteazu situat la etajul 8 din 8 intr-un imobil cu lift, recent construit  tip Penthouse si este compus din camera de zi, bucatarie separata, baie mare cu cada si cabina de dus, dormitor cu dressing, hol, balcon, spatiu depozitare toate acestea insumand o suprafata construita 89 mp.
Are o arhitectura deosebita, o priveliste superba si se vinde mobilat si utilat complet cu articole de calitate: bucatarie complet utilata, aer conditionat, masina de spalat, TV etc. dispunand de multiplele imbunatatiri cum ar fi: centrala proprie, izolate termica si fonica exterioara, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, parchet laminat de cea mai buna calitate, gresie, fainta si mobilier ultra modern.
Acest imobil se vinde mobilat si utilat, fiind amenajat deosebit, dispunane si de un pod pentru depozitare sau pentru amenajarea ulterioara a unei camere.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 53.900 euro negociabil si poate fi achizitionat cu orice tip de credit chiar si prin programul Prima Casa.
 • Vanzare 53.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155426 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 4 ani si 3 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 899 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 119 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.11.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei