Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Sibiu. Calculator rate credit apartament 53.900 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Jan 10, 2015 Jan 10, 2015 Apartament cu 2 camere semidecomandate de vanzare in Sibiu zona ultra centrala pe Bulevardul Mihai Viteazu situat la etajul 8 din 8 intr-un imobil cu lift, recent construit  tip Penthouse si este compus din camera de zi, bucatarie separata, baie mare cu cada si cabina de dus, dormitor cu dressing, hol, balcon, spatiu depozitare toate acestea insumand o suprafata construita 89 mp. Are o arhitectura deosebita, o priveliste superba si se vinde mobilat si utilat complet cu articole de calitate: bucatarie complet utilata, aer conditionat, masina de spalat, TV etc. dispunand de multiplele imbunatatiri cum ar fi: centrala proprie, izolate termica si fonica exterioara, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, parchet laminat de cea mai buna calitate, gresie, fainta si mobilier ultra modern. Acest imobil se vinde mobilat si utilat, fiind amenajat deosebit, dispunane si de un pod pentru depozitare sau pentru amenajarea ulterioara a unei camere. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 53.900 euro negociabil si poate fi achizitionat cu orice tip de credit chiar si prin programul Prima Casa.

apartament cu 2 camere in sibiu zona mihai viteazu

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 67 m2.
Mansarda / 7 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155426 | actualizat acum 4 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 53.900 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
53.900 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 53.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155426 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 4 ani si 3 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 899 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 121 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.11.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei