Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Imagini apartamente vanzare 2 camere Sibiu. Poze apartament decomandat la etajul 10 din 11 etaje. apartament cu 2 camere complet mobilate si utilate (ID: 214269; 1)

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
May 29, 2018 May 29, 2018 Apartament cu 2 camere decomandate, complet mobilat si utilat de vanzare in zona Mihai Viteazu din Sibiu, situat la etajul intermediar 10 al unui imobil cu 11 etaje, construit in anul 2015, izolat exterior si cu interfon la intrarea in scara care dispune de doua lifturi moderne. Apartamentul este format dintr-un living mobilat, open-space cu bucataria mobilata si utilata cu plita pe inductie, cuptor electric, masina de spalat vase si zona de luat masa. Din living se asigura accesul si pe balconul apartamentului, unde este amenajat un loc perfect pentru a bea cafeaua dimineata. Dormitorul este mobilat cu pat matrimonial si dulap spatios pentru haine, dispunand si de un dressing mobilat cu rafturi specifice iar baia este mobilata si dotata cu cada, dus si geam de aerisire. Pozitionarea apartamentului este una unica, oferindu-va o priveliste superba asupra zonei din jur si de asemenea linistea de care aveti nevoie atunci cand ajungeti acasa dupa o zi petrecuta in cotidianul agitat al orasului. Atat living-ul, balconul cat si dormitorul sunt pozitionate cu vedere spre privelistea oferita, iar despre bucatarie va putem spune ca exista posibilitatea sa o separati in totalitate de living. Ca si imbunatatiri, apartamentul dispune de izolatie exterioara, usa din metal la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, aer conditionat, centrala termica Porotherm si calorifere din otel. Toate materialele folosite pentru amenjarea apartamentului la stadiul de cheie sunt de cea mai buna calitate, rezultand astfel o amenajare superba. Zona in care se afla imobilul este foarte aproape de Shopping City Sibiu, respectiv de hypermarket-uri, statii ale mijloacelor de transport public, saloane de infrumusetare si de asemenea de bulevardul Mihai Viteazu, bulevard unde se afla toate punctele de interes public. Pretul de vanzare este de 69.800 euro negociabil si se va preda complet mobilat si utilat.

apartament cu 2 camere complet mobilate si utilate

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 57 m2.
Etajul 10 / 11 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 214269 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 69.800 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 57 m2
  • Suprafata construita: 69 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 10
  • Numar etaje: Parter+11 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate, complet mobilat si utilat de vanzare in zona Mihai Viteazu din Sibiu, situat la etajul intermediar 10 al unui imobil cu 11 etaje, construit in anul 2015, izolat exterior si cu interfon la intrarea in scara care dispune de doua lifturi moderne.
Apartamentul este format dintr-un living mobilat, open-space cu bucataria mobilata si utilata cu plita pe inductie, cuptor electric, masina de spalat vase si zona de luat masa. Din living se asigura accesul si pe balconul apartamentului, unde este amenajat un loc perfect pentru a bea cafeaua dimineata.
Dormitorul este mobilat cu pat matrimonial si dulap spatios pentru haine, dispunand si de un dressing mobilat cu rafturi specifice iar baia este mobilata si dotata cu cada, dus si geam de aerisire.
Pozitionarea apartamentului este una unica, oferindu-va o priveliste superba asupra zonei din jur si de asemenea linistea de care aveti nevoie atunci cand ajungeti acasa dupa o zi petrecuta in cotidianul agitat al orasului.
Atat living-ul, balconul cat si dormitorul sunt pozitionate cu vedere spre privelistea oferita, iar despre bucatarie va putem spune ca exista posibilitatea sa o separati in totalitate de living.
Ca si imbunatatiri, apartamentul dispune de izolatie exterioara, usa din metal la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, aer conditionat, centrala termica Porotherm si calorifere din otel. Toate materialele folosite pentru amenjarea apartamentului la stadiul de cheie sunt de cea mai buna calitate, rezultand astfel o amenajare superba.
Zona in care se afla imobilul este foarte aproape de Shopping City Sibiu, respectiv de hypermarket-uri, statii ale mijloacelor de transport public, saloane de infrumusetare si de asemenea de bulevardul Mihai Viteazu, bulevard unde se afla toate punctele de interes public.
Pretul de vanzare este de 69.800 euro negociabil si se va preda complet mobilat si utilat.
  • Vanzare 69.800 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214269 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 785 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1300 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei