Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 4 camere Calea Cisnadiei Sibiu. Calculator rate credit apartament 50.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Jan 13, 2016 Jan 13, 2016 Apartament 4 camere decomandate de vanzare, constuctie noua anul 2014, dispus pe 2 nivele cu o suprafata utila de 110 mp, situat in zona Calea Cisnadiei judet Sibiu, intr-un imobil la etajul 1 a unui imobil care este compus din parter, etaj si mansarda. La parterul imobilului se afla un alt apartament, de vanzare fiind apartamentul de la etajul unu. Acesta este structurat astfel: la primul nivel este compus din living, bucatarie, baie, debara si terasa de aproximativ 11.5 mp, iar in living se afla o scara interioara care face accesul la nivelul superior unde regasim 3 dormitoare, baie si balcon de 6 mp. Proprietatea se preda la stadiul de gri avansat avand urmatoarele dotari incluse in pret precum usa metalica la intrare, geamuri termopane si centrala termica cu calorifere si un loc de parcare. Pretul de vanzare pentru acest apartament la stadiul de gri este de 50.000 euro iar la cererea cumparatorului se poate preda si la stadiul de cheie la pretul de 58.000 euro usor negociabil.

apartament 4 camere constructie noua zona calea ci

Apartament cu 4 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 110 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 155511 | actualizat acum 3 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 50.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
50.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Cumpar sau mai astept?

    Decizia de cumparare a unei locuinte este cea mai serioasa decizie din viata unei persoane. Pentru ca aceasta decizie urmeaza sa se reflecte in bugetul personal pentru  urmatorii 30 de ani [...]

    Postata de Raluca Dobre din Bucuresti pe 19.08.2010 21:15:04
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 50.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155511 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 3 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1558 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 154 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei