Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Strand. Apartament semidecomandat la etajul 5 din 5 etaje. apartament de 2 camere cu pivnita in sibiu zona st

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Strand - Sibiu
Mar 10, 2017 Mar 10, 2017 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Strand situat la etajul 5 din 5 al unui imobil izolat la exterior termic si fonic cu acoperis din tabla Lindab construit in anul 2007 pe structura BCA. Locuinta dispune si de pivnita si este structurata pe 2 nivele insumand o suprafata de 50 mp utili, la primul nivel avem un living foarte mare cu bucataria tip openspace si baie, iar accesul la nivelul 2 se face pe scara interioara de lemn unde este un hol, dormitor si un mini dressing. Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri de cea mai buna calitate precum centrala proprie cu calorifere de otel, aer conditionat, parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, bucatarie utilata si mobilata facuta la comanda. Strada pe care se afla imobilul este asfaltata si iluminata intr-o zona foarte frumoasa si linistita in apropiere de toate mijloacele de interes public precum scoli, gradinite, banci, magazine, farmacii, biserica, locuri de joaca pentru copiii sau statii pentru mijloacele de transport in comun. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat cu toate electrocasnicele precum aragaz, masina de spalat rufe, frigider, televizor la pretul de 32500 euro negociabil.

apartament de 2 camere cu pivnita in sibiu zona st

Apartament cu 2 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Etajul 5 / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 175416 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 32.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 62 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 5
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Strand situat la etajul 5 din 5 al unui imobil izolat la exterior termic si fonic cu acoperis din tabla Lindab construit in anul 2007 pe structura BCA.
Locuinta dispune si de pivnita si este structurata pe 2 nivele insumand o suprafata de 50 mp utili, la primul nivel avem un living foarte mare cu bucataria tip openspace si baie, iar accesul la nivelul 2 se face pe scara interioara de lemn unde este un hol, dormitor si un mini dressing.
Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri de cea mai buna calitate precum centrala proprie cu calorifere de otel, aer conditionat, parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, bucatarie utilata si mobilata facuta la comanda.
Strada pe care se afla imobilul este asfaltata si iluminata intr-o zona foarte frumoasa si linistita in apropiere de toate mijloacele de interes public precum scoli, gradinite, banci, magazine, farmacii, biserica, locuri de joaca pentru copiii sau statii pentru mijloacele de transport in comun.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat cu toate electrocasnicele precum aragaz, masina de spalat rufe, frigider, televizor la pretul de 32500 euro negociabil.
  • Vanzare 32.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 175416 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1194 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1710 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.04.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei