Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 4 camere Sibiu Vasile Aaron. Inchiriez apartament decomandat la etajul 4 din 10 etaje. apartament cu 4 camere in sibiu zona vasile aaron

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu
Dec 14, 2016 Dec 14, 2016 Apartament cu 4 camere decomandate de inchiriat, in Sibiu zona Vasile Aaron, cu o suprafata totala de 108 mp, situat la etajul intermediar 4 al unui bloc cu 10 etaje, construit si finisat in anul 1977 dar reconditionat si izolat in anul 2010. Locuinta este foarte bine compartimentata, compusa din living spatios perfect mobilat cu iesire spre un balcon de aproximativ 15 mp, doua dormitoare care dispun de mobilier din lemn masiv, o camera dotata cu masa si scaune din lemn masiv care poate fi folosita pe post de dinning dar care se poate transforma in cel de-al treilea dormitor, o bucatarie complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, hota, masina de spalat, cuptor, o baie frumos amenajata cu marmura, geam de aerisire si cada, o baie de serviciu, o pivnita de aproximativ 5 mp. Apartamentul a fost renovat in anul 2015 si dispune de foarte multe imbunatatiri: usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta, marmura, mobilier din lemn masiv, izolatie de 10 cm pe exterior. Locuinta se afla intr-o zona foarte buna si datorita acestui lucru in imediata apropiere sunt statii de taxi, statii pentru mijloacele de transport in comun, gradinite, scoli primare, piata Agroalimentara, banci, parcuri amenajate pentru copii, magazine comerciale precum: Profi, Penny. Apartamentul se inchiriaza la pretul de 350 euro / luna.

apartament cu 4 camere in sibiu zona vasile aaron

Apartament cu 4 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 88 m2.
Etajul 4 / 10 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 187779 | actualizat acum 7 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 350 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 88 m2
  • Suprafata construita: 108 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+10 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1977

Alte informatii:

Apartament cu 4 camere decomandate de inchiriat, in Sibiu zona Vasile Aaron, cu o suprafata totala de 108 mp, situat la etajul intermediar 4 al unui bloc cu 10 etaje, construit si finisat in anul 1977 dar reconditionat si izolat in anul 2010.
Locuinta este foarte bine compartimentata, compusa din living spatios perfect mobilat cu iesire spre un balcon de aproximativ 15 mp, doua dormitoare care dispun de mobilier din lemn masiv, o camera dotata cu masa si scaune din lemn masiv care poate fi folosita pe post de dinning dar care se poate transforma in cel de-al treilea dormitor, o bucatarie complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, hota, masina de spalat, cuptor, o baie frumos amenajata cu marmura, geam de aerisire si cada, o baie de serviciu, o pivnita de aproximativ 5 mp.
Apartamentul a fost renovat in anul 2015 si dispune de foarte multe imbunatatiri: usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta, marmura, mobilier din lemn masiv, izolatie de 10 cm pe exterior.
Locuinta se afla intr-o zona foarte buna si datorita acestui lucru in imediata apropiere sunt statii de taxi, statii pentru mijloacele de transport in comun, gradinite, scoli primare, piata Agroalimentara, banci, parcuri amenajate pentru copii, magazine comerciale precum: Profi, Penny.
Apartamentul se inchiriaza la pretul de 350 euro / luna.
  • Inchiriere 350 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 187779 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 273 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2113 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.03.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei