Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu. Inchiriez apartament semidecomandat la etajul 7 din 10 etaje. apartament modern cu 2 camere zona kaufland in sib

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Jul 12, 2016 Jul 12, 2016 Apartament constructie noua cu 2 camere de inchiriat, zona Kaufland in Sibiu, cu o suprafata totala de 61 mp, situat la etajul intermediar 7 din 10 al unui imobil cu termosistem la exterior, interfon si lift de ultima generatie, construit si finisat cu materiale de calitate in anul 2015, aflat la o distanta de doar 5 minute de mers pe jos de bulevardul Mihai Viteazu si Shopping City Sibiu. Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa, recompartimentata, compusa din hol la intrare unde se afla amenajat un dressing, o bucatarie de tip open-space complet mobilata si utilata cu plita electrica incorporabila, cuptor incorporabil, combina frigorifica, hota traditionala, cu un salon spatios pentru servirea mesei, doua dormitoare decomandate cu priveliste frumoasa si multa lumina cu iesire pe un balcon deschis unde se afla amenajat un spatiu pentru depozitare si o baie mare cu cada si obiecte sanitare de calitate. Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi termosistem la exterior, interfon la intrarea in scara, lift nou, usa metalica la intrare, usi din termopan cu tamplarie PVC la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet laminat in camere, mobilier de calitate realizat la comanda in tot apartamentul, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari individuale la utilitati. Pretul de inchiriere al apartamentului complet mobilat si utilat este de 250 euro / luna.

apartament modern cu 2 camere zona kaufland in sib

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 50 m2.
Etajul 7 / 10 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 192673 | actualizat acum 7 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 250 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 61 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 7
  • Numar etaje: Parter+10 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Apartament constructie noua cu 2 camere de inchiriat, zona Kaufland in Sibiu, cu o suprafata totala de 61 mp, situat la etajul intermediar 7 din 10 al unui imobil cu termosistem la exterior, interfon si lift de ultima generatie, construit si finisat cu materiale de calitate in anul 2015, aflat la o distanta de doar 5 minute de mers pe jos de bulevardul Mihai Viteazu si Shopping City Sibiu.
Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa, recompartimentata, compusa din hol la intrare unde se afla amenajat un dressing, o bucatarie de tip open-space complet mobilata si utilata cu plita electrica incorporabila, cuptor incorporabil, combina frigorifica, hota traditionala, cu un salon spatios pentru servirea mesei, doua dormitoare decomandate cu priveliste frumoasa si multa lumina cu iesire pe un balcon deschis unde se afla amenajat un spatiu pentru depozitare si o baie mare cu cada si obiecte sanitare de calitate.
Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi termosistem la exterior, interfon la intrarea in scara, lift nou, usa metalica la intrare, usi din termopan cu tamplarie PVC la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet laminat in camere, mobilier de calitate realizat la comanda in tot apartamentul, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari individuale la utilitati.
Pretul de inchiriere al apartamentului complet mobilat si utilat este de 250 euro / luna.
  • Inchiriere 250 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 192673 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 9 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 290 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1358 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.06.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei