Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Imagini Bucuresti inchirieri apartamente 5 camere Nord Bucuresti. Poze chirie apartament decomandat in bloc de apartamente la etajul 2 din 3 etaje. Padurea BANEASA - Lux si stil intr-o amplasare de vis! (ID: 93402; 1)

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Duplex cu 5 camere in zona Nord - Bucuresti
Jan 10, 2012 Jan 10, 2012 Amplasament: duplexul este amplasat in partea de Nord a orasului, in sectorul 1, intr-o zona selecta si putin cunoscuta in interiorul padurii Baneasa, oaza de verdeata si liniste, cu un microclimat deosebit. Acces: dinspre Soseaua Bucuresti-Ploiesti inainte de podul peste soseaua de centura/calea ferata dinspre Otopeni, la dreapta, pe langa padure. Strada cu paza non-stop si permanent intretinuta (dezapezire etc.), cu acces rapid catre centru. Se ajunge în 5 minute cu masina la zona comerciala Baneasa (Carrefour, Metro, Bricostore, Ikea etc) sau la Aeroportul International Otopeni. Este o proprietate splendida intr-un duplex finalizat în 2011 dat in folosinta pentru prima oara. Contine 5 camere, ocupand etajele 2 si 3 ale imobilului, avand o suprafata totala de cca 315mp utili în interior + cca 100mp terase pe tot conturul duplexului, la fiecare camera, pe ambele etaje. Imobilul este dotat cu ascensor (dat in functiune în septembrie 2011). Duplexul este foarte bine organizat, cu bucatarie complet utilata, podele placate cu marmura pe holuri, bucatarie si in bai, podele placate cu parchet masiv de salcam in toate camerele, semineu cu placare de granit, jacuzzi, balcoane sau terase la nivelul coroanei arborilor, poarta telecomandata la strada, videointerfon, 2 posturi de telefon fix, TV cablu, internet, 1-2 locuri de parcare in garaj interior la parter, incalzit, cu usa telecomandata si parcare betonata in curte. Descriere pe etaje: -primul nivel al duplexului: livingul (pe doua etaje) in suprafata de 75mp la parter are: parchet masiv de salcam, scara interioara elicoidala, perete cortina (geam termopan) pe 2 etaje, lumina zenitala, semineu si 3 terase spatioase; 1 dormitor matrimonial cu baie proprie imbracata in marmura, cu cada jacuzzi semi-ingropata si dressing, terasa; 1 dormitor mare cu baie proprie imbracata in marmura si 1 camera mai mica ce poate fi folosita drept camera de studiu/birou, terasa; 2 debarale; bucatarie spatioasa utilata (electrocasnice noi, aragaz, cuptor, hota, masina de spalat vase, cuptor microunde, frigider), camara; 1 WC de serviciu; -al doilea nivel al duplexului: etajul superior al livingului cu acces la doua terase; 2 dormitoare cu tavan inclinat si terasa; 1 camera cu balcon; 1 baie cu WC si dus. Se inchiriaza nemobilat, dar, dacă este nevoie, se pot instala cateva piese de mobilier (canapea 3 locuri, 2 fotolii, masuta joasa din aceeasi garnitura, sufragerie Art Deco din nuc masiv - 2 bufete si o vitrina, masa, un dormitor Art Deco din nuc masiv cu un pat dublu, 2 noptiere, sifonier). Mentenanta: conform prevederilor ce vor fi convenite prin contract. Chirie: 1.900 euro/luna, 3 chirii avans şi o chirie drept garanţie.

Padurea BANEASA - Lux si stil intr-o amplasare de vis!

Duplex cu 5 camere in zona Nord - Bucuresti

Duplex cu 5 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 315 m2 Nemobilat.
Etajul 2+3 / 3 etaje, 2 balcoane, 3 grupuri sanitare.
Constructie din Beton.
ID: 93402 | actualizat acum 6 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 1.900 € / luna
prezentare anunt imobiliar
 • Bucuresti
 • Zona: Nord
 • Reper: Padurea baneasa
 • Numar camere: 5
 • Amplasament: în Bloc de Apartamente
 • Suprafata utila: 315 m2
 • Suprafata construita: 415 m2
 • Confort: Lux
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 2+3
 • Numar etaje: Parter+3 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 3
 • Numar balcoane / terase: 2
 • Detalii: Nemobilat
 • Utilitati: Telefon, Internet, CATV
 • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
 • Vedere: Vedere mixta
 • Constructie din: Beton
 • An constructie: 2011
 • Destinatie recomandata: Rezidenta
 • Vecinatati: Magazine, Scoala, Gradinita, Transport în comun, Restaurant / Bar, Supermarket / Mall, Parc, Padure, Parcare proprie

Alte informatii:

Amplasament: duplexul este amplasat in partea de Nord a orasului, in sectorul 1, intr-o zona selecta si putin cunoscuta in interiorul padurii Baneasa, oaza de verdeata si liniste, cu un microclimat deosebit. Acces: dinspre Soseaua Bucuresti-Ploiesti inainte de podul peste soseaua de centura/calea ferata dinspre Otopeni, la dreapta, pe langa padure. Strada cu paza non-stop si permanent intretinuta (dezapezire etc.), cu acces rapid catre centru. Se ajunge în 5 minute cu masina la zona comerciala Baneasa (Carrefour, Metro, Bricostore, Ikea etc) sau la Aeroportul International Otopeni. Este o proprietate splendida intr-un duplex finalizat în 2011 dat in folosinta pentru prima oara. Contine 5 camere, ocupand etajele 2 si 3 ale imobilului, avand o suprafata totala de cca 315mp utili în interior + cca 100mp terase pe tot conturul duplexului, la fiecare camera, pe ambele etaje. Imobilul este dotat cu ascensor (dat in functiune în septembrie 2011). Duplexul este foarte bine organizat, cu bucatarie complet utilata, podele placate cu marmura pe holuri, bucatarie si in bai, podele placate cu parchet masiv de salcam in toate camerele, semineu cu placare de granit, jacuzzi, balcoane sau terase la nivelul coroanei arborilor, poarta telecomandata la strada, videointerfon, 2 posturi de telefon fix, TV cablu, internet, 1-2 locuri de parcare in garaj interior la parter, incalzit, cu usa telecomandata si parcare betonata in curte. Descriere pe etaje: -primul nivel al duplexului: livingul (pe doua etaje) in suprafata de 75mp la parter are: parchet masiv de salcam, scara interioara elicoidala, perete cortina (geam termopan) pe 2 etaje, lumina zenitala, semineu si 3 terase spatioase; 1 dormitor matrimonial cu baie proprie imbracata in marmura, cu cada jacuzzi semi-ingropata si dressing, terasa; 1 dormitor mare cu baie proprie imbracata in marmura si 1 camera mai mica ce poate fi folosita drept camera de studiu/birou, terasa; 2 debarale; bucatarie spatioasa utilata (electrocasnice noi, aragaz, cuptor, hota, masina de spalat vase, cuptor microunde, frigider), camara; 1 WC de serviciu; -al doilea nivel al duplexului: etajul superior al livingului cu acces la doua terase; 2 dormitoare cu tavan inclinat si terasa; 1 camera cu balcon; 1 baie cu WC si dus. Se inchiriaza nemobilat, dar, dacă este nevoie, se pot instala cateva piese de mobilier (canapea 3 locuri, 2 fotolii, masuta joasa din aceeasi garnitura, sufragerie Art Deco din nuc masiv - 2 bufete si o vitrina, masa, un dormitor Art Deco din nuc masiv cu un pat dublu, 2 noptiere, sifonier). Mentenanta: conform prevederilor ce vor fi convenite prin contract. Chirie: 1.900 euro/luna, 3 chirii avans şi o chirie drept garanţie.
 • Inchiriere 1.900 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 93402 Agentia: Intermedias Nume: Vasile Dascăl
Actualizata: acum 6 ani si 6 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 12421 ori Manager: Vasile Dascăl Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 503 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.12.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 11.30.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

 • de inchiriat duplex cu 5 camere decomandat, confort lux in bucuresti
  Floreasca, Bucuresti. Duplex cu 5 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 220 m2 Semi-mobilat, mobilier modern.
  2.800 € de inchiriat
 • de inchiriat apartament cu 5 camere decomandat, confort lux in bucuresti
  Dacia, Bucuresti. Apartament cu 5 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 196 m2 Nemobilat.
  1.600 € de inchiriat
 • de inchiriat apartament cu 5 camere decomandat, confort lux in bucuresti
  Dorobanti, Bucuresti. Apartament cu 5 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 110 m2 Nemobilat.
  950 € de inchiriat