Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Imagini apartamente vanzare 5 camere Centru Arad. Poze apartament nedecomandat la Parter. Vand apartament la casa, 5 camere, Central, 180 mp, 2 garaje (ID: 201778; 1)

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in zona Centru - Arad
Apr 20, 2018 Apr 20, 2018 De vanzare apartament la casa, 5 camere, Central, suprafata 180 mp. Imobilul este format din 5 camere, 3 bai functionale, 2 bucatarii, tereasa in curte, 2 garaje, 3 boxe pentru depozitare. Cladirea este construita in intregime din caramida, podul fiind izolat pe toata suprafata lui, acoperis tigla aflat in stare foarte buna, geamuri termopan, gresie si faianta in bai si bucatarie, parchet laminat si din lemn natural de stejar, pereti gletuiti. Curtea interioara este foarte aerisita, permitand accesul auto in curte, are toate utilitatile (apa, canalizare, gaz). Confortul termic este asigurat in momentul actual de teracote pe lemne, cu posibilitatea instalarii unei centrale termice deoarece exista conducata de gaz in curte. Datorita pozitionarii excelente ofera un acces rapid la majoritatea punctelor de interes din oras (scolii si gradinite, primarie, piata agroalimentara si supermarket-uri, etc. ) Pentru mai multe detalii, va stau la dispozitie la numarul de telefon afisat. Pret: 76. 500 Euro, negociabil. Agent exclusiv Golden Real Estate.

Vand apartament la casa, 5 camere, Central, 180 mp, 2 garaje

Apartament cu 5 camere in zona Centru - Arad

Apartament cu 5 camere, nedecomandat, confort Lux, suprafata utila 180 m2.
Parter, 1 balcon, 3 grupuri sanitare.
ID: 201778 | actualizat acum 3 luni
Oferta Cel Mai Bun Pret de vanzare
prezentare anunt imobiliar
  • Arad
  • Localitate: Arad
  • Zona: Centru
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 180 m2
  • Confort: Lux
  • Compartimentare: Nedecomandat
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • Numar balcoane / terase: 1

Alte informatii:

De vanzare apartament la casa, 5 camere, Central, suprafata 180 mp. Imobilul este format din 5 camere, 3 bai functionale, 2 bucatarii, tereasa in curte, 2 garaje, 3 boxe pentru depozitare. Cladirea este construita in intregime din caramida, podul fiind izolat pe toata suprafata lui, acoperis tigla aflat in stare foarte buna, geamuri termopan, gresie si faianta in bai si bucatarie, parchet laminat si din lemn natural de stejar, pereti gletuiti. Curtea interioara este foarte aerisita, permitand accesul auto in curte, are toate utilitatile (apa, canalizare, gaz). Confortul termic este asigurat in momentul actual de teracote pe lemne, cu posibilitatea instalarii unei centrale termice deoarece exista conducata de gaz in curte. Datorita pozitionarii excelente ofera un acces rapid la majoritatea punctelor de interes din oras (scolii si gradinite, primarie, piata agroalimentara si supermarket-uri, etc. ) Pentru mai multe detalii, va stau la dispozitie la numarul de telefon afisat. Pret: 76. 500 Euro, negociabil. Agent exclusiv Golden Real Estate.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201778 Agentia: Golden Real Estate Consulting Nume: Rasunoiu Alexandru
Actualizata: acum 3 luni Judet: Arad Telefon: vezi numarul
Listata de: 4437 ori Manager: Rasinar Ionel Oferte în portofoliu: 36
Vizualizata de: 1379 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Numar agenti: 4 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.02.2017 Oferte în portofoliu: 60 Intrebari 0; Raspunsuri:
Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 01.27.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei