Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Imagini apartamente vanzare 4 camere Arcul de Triumf Bucuresti. Poze apartament semidecomandat la Parter din 7 etaje. apartament generos cu gradina, kiseleff (ID: 227896; 1)

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Arcul de Triumf - Bucuresti
Apr 16, 2019 Apr 16, 2019 CATOMA PROPERTY INVEST are placerea sa va prezinte un deosebit apartament de 4 camere, cu o curte in folosinta exclusiva de 110 mp, aflat la parterul unei cladiri construite in 2006, in imediata apropiere a Arcului de Triumf, o zona diplomatica exclusivista prin traditie, recunoscuta pentru cladirile frumoase si spatiile verzi ce o inconjoara. Acest generos apartament cu deschideri largi si luminoase, in suprafata totala de 150 mp, a fost transformat, conform cu necesitatiile actualului proprietar, intr-un apartament de doar 3 camere semidecomandate si poate fi oricand recompartimentat in functie de nevoile viitorului proprietar. Cladirea in care se afla acest spatiu dispune de o pozitie extrem de avantajoasa in imediata vecinatate aflandu-se bulevardul Kiseleff cu acces rapid catre Piata Victoriei, parcurile Herastrau si Kiseleff, pietele 1 Mai si Domenii si nu in ultimul rand scoli si licee de prestigiu. Apartamentul se vinde impreuna cu un loc de parcare si o boxa in garajul subteran al imobilului. Accesul rapid catre mijloacele de transport in comun ( metrou / autobuze ) confera un avantaj acestei locatii. Supravegheat de camere video blocul beneficiaza de paza 24/24. Ce poate constitui un avantaj pentru viitorul proprietar este si faptul ca acest apartament poate fi si o buna investitie, putand a fi inchiriat cu usurinta catre cosulate, resedinte de ambasade si chiar catre firme ce doresc prestanta prin locatia pe care o aleg. Apartamentul se preda ca atare in pretul afisat si poate fi usor negociat, in functie de acest aspect, in situatia in care nu se doresc parte din piesele de mobilier de care dispune acest spatiu.

apartament generos cu gradina, kiseleff

Apartament cu 4 camere in zona Arcul de Triumf - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 135 m2.
Parter / 7 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 227896 | actualizat acum 5 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 365.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Zona: Arcul de Triumf
  • Reper: Arcul de triumf
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 135 m2
  • Suprafata construita: 150 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+7 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

CATOMA PROPERTY INVEST are placerea sa va prezinte un deosebit apartament de 4 camere, cu o curte in folosinta exclusiva de 110 mp, aflat la parterul unei cladiri construite in 2006, in imediata apropiere a Arcului de Triumf, o zona diplomatica exclusivista prin traditie, recunoscuta pentru cladirile frumoase si spatiile verzi ce o inconjoara.
Acest generos apartament cu deschideri largi si luminoase, in suprafata totala de 150 mp, a fost transformat, conform cu necesitatiile actualului proprietar, intr-un apartament de doar 3 camere semidecomandate si poate fi oricand recompartimentat in functie de nevoile viitorului proprietar.
Cladirea in care se afla acest spatiu dispune de o pozitie extrem de avantajoasa in imediata vecinatate aflandu-se bulevardul Kiseleff cu acces rapid catre Piata Victoriei, parcurile Herastrau si Kiseleff, pietele 1 Mai si Domenii si nu in ultimul rand scoli si licee de prestigiu.
Apartamentul se vinde impreuna cu un loc de parcare si o boxa in garajul subteran al imobilului.
Accesul rapid catre mijloacele de transport in comun ( metrou / autobuze ) confera un avantaj acestei locatii.
Supravegheat de camere video blocul beneficiaza de paza 24/24.
Ce poate constitui un avantaj pentru viitorul proprietar este si faptul ca acest apartament poate fi si o buna investitie, putand a fi inchiriat cu usurinta catre cosulate, resedinte de ambasade si chiar catre firme ce doresc prestanta prin locatia pe care o aleg.
Apartamentul se preda ca atare in pretul afisat si poate fi usor negociat, in functie de acest aspect, in situatia in care nu se doresc parte din piesele de mobilier de care dispune acest spatiu.
  • Vanzare 365.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 227896 Agentia: Catoma Property Invest Srl Nume: Timofti Raluca
Actualizata: acum 5 ani Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 10771 ori Manager: Luca Anca Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2079 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 15 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.02.2019 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.31.2017 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei