Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Imagini apartamente vanzare 4 camere Bucuresti. Poze apartament decomandat la Parter din 4 etaje. apartament deosebit 4 camere dorobanti capitale (ID: 216203; 1)

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in Bucuresti
Apr 16, 2019 Apr 16, 2019 Va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere situat intr-una dintre cele mai selecte zone din oras: zona Dorobanti - Capitale. Cu acces rapid catre mijloace de transport in comun, scoli, gradinite private, parc, restaurante selecte si piata el beneficiaza totodata de intimitatea strazii pe care se afla. Imobilul are 4 etaje si este construit in anul 2007 cu un concept arhitectural deosebit pentru vremea la care a fost realizat cea ce il face foarte actual si astazi. Apartamentul cu un generos spatiu total de 306 mp, din care 244 mp utili, se afla la parter si dispune de doua locuri de parcare aflate in parcarea subterana a imobilului si o boxa. Spatiul cu deschideri largi si luminoase beneficiaza de finisaje de inalta calitate, parchet de stejar, piatra naturala, marmura, ventilo-convertoare, semineu, alarma si dotari de lux. Compartimentare este decomandata si poate fi amenajata in functie de gusturile dumneavoastra, marimea camerelor permitand o recompartimentare in functie de functionalitatea pe care si-o doresc viitorii proprietari. Bucataria inchisa, complet mobilata si utilata, are un perete din geam dublu securizat ce permite o comunicare vizuala cu dinningul, lasand lumina naturala sa inunde intreg spatiul. Terasa de aproximativ 60 mp, ce seamana mai degraba cu o curte, se afla pe aproape toata suprafata sa exterioara facand ca spatiul de la interior sa fie foarte bogat in lumina naturala si oferind totodata intimitate si confort. ID intern: 386.

apartament deosebit 4 camere dorobanti capitale

Apartament cu 4 camere in Bucuresti

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 244 m2.
Parter / 4 etaje, 3 grupuri sanitare.
ID: 216203 | actualizat acum 5 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 850.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Reper: In rond
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 244 m2
  • Suprafata construita: 306 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere situat intr-una dintre cele mai selecte zone din oras: zona Dorobanti - Capitale.
Cu acces rapid catre mijloace de transport in comun, scoli, gradinite private, parc, restaurante selecte si piata el beneficiaza totodata de intimitatea strazii pe care se afla.
Imobilul are 4 etaje si este construit in anul 2007 cu un concept arhitectural deosebit pentru vremea la care a fost realizat cea ce il face foarte actual si astazi.
Apartamentul cu un generos spatiu total de 306 mp, din care 244 mp utili, se afla la parter si dispune de doua locuri de parcare aflate in parcarea subterana a imobilului si o boxa.
Spatiul cu deschideri largi si luminoase beneficiaza de finisaje de inalta calitate, parchet de stejar, piatra naturala, marmura, ventilo-convertoare, semineu, alarma si dotari de lux.
Compartimentare este decomandata si poate fi amenajata in functie de gusturile dumneavoastra, marimea camerelor permitand o recompartimentare in functie de functionalitatea pe care si-o doresc viitorii proprietari.
Bucataria inchisa, complet mobilata si utilata, are un perete din geam dublu securizat ce permite o comunicare vizuala cu dinningul, lasand lumina naturala sa inunde intreg spatiul.
Terasa de aproximativ 60 mp, ce seamana mai degraba cu o curte, se afla pe aproape toata suprafata sa exterioara facand ca spatiul de la interior sa fie foarte bogat in lumina naturala si oferind totodata intimitate si confort. ID intern: 386.
  • Vanzare 850.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 216203 Agentia: Catoma Property Invest Srl Nume: Timofti Raluca
Actualizata: acum 5 ani Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 11838 ori Manager: Luca Anca Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 3669 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 15 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.31.2017 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei