Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Imagini apartamente vanzare 2 camere Drumul Petrestiului Sebes. Poze apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament in sebes cu 2 camere judetul alba (ID: 155927; 1)

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Drumul Petrestiului - Sebes, Alba
Feb 17, 2015 Feb 17, 2015 Apartamente constructie noua de vanzare in Sebes, situate intr-o zona rezidentiala aflata intr-o continua ascensiune, fiind situate in una din cele mai bine cotate zone ale orasului. In urmatoarele randuri veti afla mai multe informatii referitoare la dotarile apartamentului. Apartamentul este situat la etajul 1 fiind dispus astfel: la intrare avem un hol cu acces in livingul generos, dupa care la balconul acestuia cu o priveliste deosebita, ulterior se face accesul in dormitorul matrimonial si in baia principala situata in imediata apropiere a bucatariei. Imobilul dispune in afara locurilor de parcare subterana si de locuri de parcare in curtea interioara a imobilului, pavate, cu acces restrictionat prevazut cu bariera. In imediata apropiere a acestui imobil, se gasesc: centre comerciale, spatii de joaca pentru copii, farmacii, banci, gradinite, scoli generale, licee, dar si statii pentru mijloace de transport in comun si taxi. Pentru a beneficia de toate facilitatiile acestui imobil va asteptam sa achizitionati atat prin programul Prima Casa cat si prin credit Ipotecar, acest apartament la pretul de doar 36.000 euro la stadiu de finisat la gri sau la pretul de 41.000 euro la stadiul de finisat la cheie. Constructia este dispusa pe 3 niveluri, acest imobil iese in evidenta nu doar prin aspectul acestuia exterior, ci si prin structura acestora, oferit de catre constructori cat si de zona linistita ce inconjoara ansablul. In acest ansamblu gasim 2 tipuri de apartamente compartimentate foarte bine pentru nevoile oricarui locatar, adresandu-se atat cuplurilor tinere dar si a famililor cu un numar mai mare de membri. Aici gasiti atat apartamente cu 2 camere cat si apartamente cu 3 camere ambele tipuri fiind decomandate in totalitate, dispunad de balcoane generoase, finisaje de calitate, dar nu in ultimul rand din partea constructorului fiecare apartament va dispune de locul de parcare in curtea interiara a imobilului sau la cerere se pot achizitiona locuri de parcare in parcarea subterana a blocului. Avand in vedere toate aceste avantaje va asteptam sa va convingeti singuri de fiecare amanunt in parte. Ansamblul acesta este situat intr-o zona deosebita a orasului Sebes pe Drumul Petrestiului in stanga pe o strada in curs de modernizare cu o vedere panoramica asupra intregului oras.

apartament in sebes cu 2 camere judetul alba

Apartament cu 2 camere in zona Drumul Petrestiului - Sebes, Alba

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 80 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155927 | actualizat acum 5 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 36.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Alba
 • Localitate: Sebes
 • Zona: Drumul Petrestiului
 • Numar camere: 2
 • Suprafata utila: 80 m2
 • Suprafata construita: 95 m2
 • Confort: 1
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 1
 • Numar etaje: Parter+3 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • An constructie: 2014

Alte informatii:

Apartamente constructie noua de vanzare in Sebes, situate intr-o zona rezidentiala aflata intr-o continua ascensiune, fiind situate in una din cele mai bine cotate zone ale orasului.
In urmatoarele randuri veti afla mai multe informatii referitoare la dotarile apartamentului.
Apartamentul este situat la etajul 1 fiind dispus astfel: la intrare avem un hol cu acces in livingul generos, dupa care la balconul acestuia cu o priveliste deosebita, ulterior se face accesul in dormitorul matrimonial si in baia principala situata in imediata apropiere a bucatariei.
Imobilul dispune in afara locurilor de parcare subterana si de locuri de parcare in curtea interioara a imobilului, pavate, cu acces restrictionat prevazut cu bariera.
In imediata apropiere a acestui imobil, se gasesc: centre comerciale, spatii de joaca pentru copii, farmacii, banci, gradinite, scoli generale, licee, dar si statii pentru mijloace de transport in comun si taxi.
Pentru a beneficia de toate facilitatiile acestui imobil va asteptam sa achizitionati atat prin programul Prima Casa cat si prin credit Ipotecar, acest apartament la pretul de doar 36.000 euro la stadiu de finisat la gri sau la pretul de 41.000 euro la stadiul de finisat la cheie.
Constructia este dispusa pe 3 niveluri, acest imobil iese in evidenta nu doar prin aspectul acestuia exterior, ci si prin structura acestora, oferit de catre constructori cat si de zona linistita ce inconjoara ansablul.
In acest ansamblu gasim 2 tipuri de apartamente compartimentate foarte bine pentru nevoile oricarui locatar, adresandu-se atat cuplurilor tinere dar si a famililor cu un numar mai mare de membri.
Aici gasiti atat apartamente cu 2 camere cat si apartamente cu 3 camere ambele tipuri fiind decomandate in totalitate, dispunad de balcoane generoase, finisaje de calitate, dar nu in ultimul rand din partea constructorului fiecare apartament va dispune de locul de parcare in curtea interiara a imobilului sau la cerere se pot achizitiona locuri de parcare in parcarea subterana a blocului.
Avand in vedere toate aceste avantaje va asteptam sa va convingeti singuri de fiecare amanunt in parte. Ansamblul acesta este situat intr-o zona deosebita a orasului Sebes pe Drumul Petrestiului in stanga pe o strada in curs de modernizare cu o vedere panoramica asupra intregului oras.
 • Vanzare 36.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155927 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Iosif Cosmin
Actualizata: acum 5 ani si 8 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1149 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 220 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.06.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei