Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Imagini Alba Iulia inchirieri apartamente 3 camere Cetate Alba Iulia. Poze chirie apartament semidecomandat la etajul 7 din 10 etaje. apartament cu 3 camere in alba iulia zona cetate (ID: 198608; 1)

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba
Mar 20, 2017 Mar 20, 2017 Apartament de inchiriat cu 3 camere in Alba Iulia zona Cetate, cu o suprafata totala de 64 mp, situat la etajul intermediar 7 al unui imobil cu 10 etaje prevazut cu lift. Locuinta se afla intr-o zona de blocuri pe bulevardul Transilvaniei si este compartimentata astfel: la intrare se afla un hol generos, o bucatarie complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, cuptor, un living luminos cu iesire pe balconul deschis, o baie prevazuta cu geam de aerisire, 2 dormitoare spatioase si luminoase, complet mobilate. Imobilul dispune de numeroase imbunatatiri dintre care amintim: usa metalica la intrare, izolatie termica pe exterior, ferestre termopan cu tamplarie PVC, parchet lamelar, jaluzele verticale, interfon, instalatie de aer conditionat in living. Apartamentul se afla intr-o zona buna, pe bulevardul Transilvaniei, foarte aproape de o scoala renumita si o gradinita, de magazine alimentare cunoscute, magazine industriale, cafenele elegante, terase, centre medicale, spital, policlinica, statii pentru mijloacele de transport in comun si alte puncte de interes public. Locuinta se inchiriaza complet mobilata si utilata, pe o perioada lunga de timp, la pretul de 230 euro, negociabil, cu achitarea unei chirii in avans.

apartament cu 3 camere in alba iulia zona cetate

Apartament cu 3 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 53 m2.
Etajul 7 / 10 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 198608 | actualizat acum 3 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 230 € / luna
prezentare anunt imobiliar
 • Alba
 • Localitate: Alba Iulia
 • Zona: Cetate
 • Numar camere: 3
 • Suprafata utila: 53 m2
 • Suprafata construita: 64 m2
 • Confort: 2
 • Compartimentare: Semidecomandat
 • Etajul: 7
 • Numar etaje: Parter+10 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • An constructie: 1978

Alte informatii:

Apartament de inchiriat cu 3 camere in Alba Iulia zona Cetate, cu o suprafata totala de 64 mp, situat la etajul intermediar 7 al unui imobil cu 10 etaje prevazut cu lift.
Locuinta se afla intr-o zona de blocuri pe bulevardul Transilvaniei si este compartimentata astfel: la intrare se afla un hol generos, o bucatarie complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, cuptor, un living luminos cu iesire pe balconul deschis, o baie prevazuta cu geam de aerisire, 2 dormitoare spatioase si luminoase, complet mobilate.
Imobilul dispune de numeroase imbunatatiri dintre care amintim: usa metalica la intrare, izolatie termica pe exterior, ferestre termopan cu tamplarie PVC, parchet lamelar, jaluzele verticale, interfon, instalatie de aer conditionat in living.
Apartamentul se afla intr-o zona buna, pe bulevardul Transilvaniei, foarte aproape de o scoala renumita si o gradinita, de magazine alimentare cunoscute, magazine industriale, cafenele elegante, terase, centre medicale, spital, policlinica, statii pentru mijloacele de transport in comun si alte puncte de interes public.
Locuinta se inchiriaza complet mobilata si utilata, pe o perioada lunga de timp, la pretul de 230 euro, negociabil, cu achitarea unei chirii in avans.
 • Inchiriere 230 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198608 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 7 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 791 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1175 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei