Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Garii Brasov. Calculator rate credit apartament 90.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Duplex cu 3 camere in zona Garii - Brasov
Feb 27, 2019 Feb 27, 2019 Saturn Imob va propune spre Vanzare, un apartament cu 3 camere, situat in zona Harmanului, intr-un imobil construit in anii 1986. Apartamentul este confort 1 Decomandat, structura cadre , etaj 5 din 10, avand o suprafata utila de 70 mp , cu o suprafata totala desfasurata de 80 mp, compus din : living , 2 dormitoare, 1 bucatarie , 2 grupuri sanitare ( 1 grup sanitar a fost modificat in spalatorie ) , balcon. Apartamentul este situat la etajul 5 si are in componenta : -3 camere -1hol -2 bai - bucatarie echipata complet - dresing generos pe hol , creat la comanda -1 balcon inchis in termopan desfasurat pe suprafata living-ului si bucatariei - spatiu depozitare la subsolul blocului - 1 locuri de parcare inchiriat de la primarie - 70 mp utili fara balcon Apartamentul are vedere laterala , fiind pozitionat la mijlocul blocului . Apartamentul este decomandat mobilat utilat integral , doua grupuri sanitare, balcon generos . Locatia este foarte buna spatii largi si verzi in vecinatate Sala sporturilor, Gara Brasov , Piata Dacia , OMV/ Rompertol la 5 -10 min mers pe jos. Aprovizionarea se face usor din apropiere. Mijloace de transport la 2-3 min distanta. Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie , parchet , gresie , faianta , termopan , usa metalica. Apartamentul a fost renovat recent ( cca 3 ani ) , intalatii sanitare si electrice schimbate integral . Pretul acestei proprietati este de 90000 euro si se vinde exact cum este prezentat in fotografiile de prezentare , mobilat si utilat integral ( exceptand camera copilului care se va elibera ). ID intern: 9651.

Vanzare apartament 3 camere mobilat / utilat complet zona Garii

Duplex cu 3 camere in zona Garii - Brasov

Duplex cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2 Mobilat, mobilier modern.
Etajul 5+Subsol / 10 etaje, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton, perioada 1967 - 1987.
ID: 228508 | adaugat acum 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 90.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
90.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Cand se aproba imprumutul ...

    … Cand se aproba imprumutul, banca incarca in contul beneficiarului creditului suma, iar banii, de regula, nu pot fi retrasi sub forma de numerar. Banii se transfera in contul curent al titularului [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:35:21
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 90.000 €
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 228508 Nume: David Mihaela
Actualizata: acum 10 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 2194 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1181 ori Contacteaza agentul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 27.02.2019

Etichete imobiliare