Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Micalaca Arad. Calculator rate credit apartament 30.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Duplex cu 2 camere in zona Micalaca - Arad
Apr 29, 2012 Apr 29, 2012 Vanzare (URGENTA) Apartament zona Micalaca (Arad) – 30.000 EUR (TVA inclus de 5%) – pret minim acceptat este de 29.000 EURO (aveti atasate fotografii model de la apartament) Apartament dotat cu lift, servicii de administrare complete, parcare subterana. Apartamentul este complet dotat, utilat, apartament izolat termic, are centrala proprie. Este situat in apropierea mijloacelor de transport public, spatii de joaca si centre comerciale. Tip:apartament - 1 camera, etaj 6, complet mobilat Locatie: Bloc de locuinte (P+6E+M), in cartierul Micalaca, pe str. Ciobanului, nr. 22-22A, Arad Destinatie: vanzare Suprafata: 40 mp Are toate utilitatile

Vand urgent apartament 1 camera utilat si mobilat

Duplex cu 2 camere in zona Micalaca - Arad

Duplex cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 40 m2 Mobilat, mobilier modern.
Etajul 6+Mansarda / 6 etaje, 1 grup sanitar.
Constructie din Caramida, perioada 2007 - prezent.
ID: 102088 | adaugat acum 6 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 30.000 €
 • (750 € / m2)
 • Inchiriere 150 € / luna
 • (3.75 € / m2)
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
30.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Legat de dobanda bancara variabila ...

  ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

  Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
  0 comentarii comenteaza si tu
 • Vanzare 30.000 €
 • (750 € / m2)
 • Inchiriere 150 € / luna
 • (3.75 € / m2)
Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
Proprietatea are ID: 102088 Nume: Imotrust Arad Articole (0)
Actualizata: acum 6 ani si 1 luna Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 14514 ori Judet: Arad Intrebari (0)
Vizualizata de: 1611 ori Oferte în portofoliu: 0 Raspunsuri ()
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 29.04.2012 Inscris pe TopEstate din: 03.02.2012
Contacteaza proprietarul
Proiecte promovate (0)

Etichete imobiliare