Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 5 camere Cismigiu Bucuresti. Calculator rate credit apartament 320.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in zona Cismigiu - Bucuresti
Nov 30, 2012 Nov 30, 2012 Locatie unica vis-a-vis de Palatul Kretzulescu ( actualul sediu UNESCO-CEPES) si Parcul Cismigiu. Personalitati celebre precum Emil Prager si Octav Doicescu au contribuit la constructia imobilului. Subsolul este realizat pe doua niveluri iar regimul de inaltime este 2S+P+6+7 retras. Apartamentul este absolut unic, renovat total in 2012. Apartamente de genul acesta sunt inchiriate cu 1800-2000E/ luna, astfel incat poate fi cumparat de catre cei care vor sa faca o investitie profitabila. Apartamentul are 5 camere, 2 bai + WC serviciu, 2 holuri, bucatarie, camara, logie inchisa si dressing. Ocupa tot nivelul al patrulea al uneia dintre scarile imobilului. La scara cealalta , pe acelasi nivel, exista un apartament de 86 mp, la fel de frumos, cele doua apartamente putandu-se uni, dand nastere unui apartament de aproximativ 277 mp utili. Camerele au dubla intrare/ iesire. S-au pastrat cat s-a putut elementele originale: usile si glasswand-urile, stucaturile, semineul ( care este functional), parchetul din stejar, caloriferele din fonta," piscoturile" din bucatarie. Au fost aduse si elemente noi, alese cu mult bun-gust si in ton cu cele originale: marmura (alb+lila), piatra de onix, tamplarie exterioara REHAU (termopan), obloane electrice. Tavanele au aproape 3 metri. Camerele sunt prevazute cu circuite electrice separate pentru climatizare (aer conditionat). Apartamentul are dotare tehnica de ultima generatie: jacuzzi (automat, cromoterapie, hidroterapie, ozonoterapie,incalzirea apei si mentinerea ei calda,alarma,radio), sauna umeda, mobilier de baie. Vedere panoramica asupra Capitalei : parc Cismigiu, Palatul Kretzulescu, Casa Poporului. Merita vazut, este fabulos! Din pacate, nu exista cuvinte care sa descrie farmecul acestui apartament, asa ca cel mai bine este sa va convingeti singuri.

Apartament select, renovat lux in Cismigiu

Apartament cu 5 camere in zona Cismigiu - Bucuresti

Apartament cu 5 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 192 m2 Nemobilat.
Etajul 4 / 7 etaje, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton.
ID: 114179 | actualizat acum 6 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 320.000 € neg.
 • (1.660 € / m2)
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
320.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Ce este Biroul de Credit (BC) ?

  ... Biroul de Credit (BC) este o societate pe actiuni (25 de banci actionare) ce cuprinde informaţii detaliate (atat negative cat si pozitive – cele pozitive vor fi publice in curand), actualizate [...]

  Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:43:25
  0 comentarii comenteaza si tu
 • Vanzare 320.000 € neg.
 • (1.660 € / m2)
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 114179 Agentia: Bisped Logistic S.r.l Nume: Cristina Badea
Actualizata: acum 6 ani si 4 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 789 ori Manager: Cristina Badea Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 818 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.11.2012 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 11.29.2012 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

 • de vanzare apartament cu 5 camere decomandat, confort 1 in bucuresti
  Banu Manta, Bucuresti. Apartament cu 5 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 135 m2.
  275.000 € de vanzare