Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 5 camere Aurel Vlaicu Arad. Calculator rate credit apartament 63.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in zona Aurel Vlaicu - Arad
Jan 27, 2017 Jan 27, 2017 Vand apartament 5 camere, decomandat, zona Vlaicu, etaj 2/ 4, suprafata 111 mp, amenajat recent. Este compus din 5 camere, 2 holuri, 2 bai, bucatarie, balcon mare, dressing, cu vedere pe 3 parti. Are geamuri termopan cu roleta, balcon inchis cu termopan, gresie si faianta in bucatarie si bai (bai cu vana si geam), parchet laminat, usa metalica la intrare si usi de lemn schimbate recent in interior, zugravit cu glet si lavabil, centrala pe gaz, instalatie electrica noua, aer conditionat (2 unitati). Apartamentul se vinde partial mobilat. Pret: 63. 000 Euro, negociabil. Agent Golden Real Estate.

Vand apartament 5 camere, zona Vlaicu, decomandat, 111 mp, amenajat

Apartament cu 5 camere in zona Aurel Vlaicu - Arad

Apartament cu 5 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 111 m2.
Etajul 2 / 4 etaje, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
ID: 193492 | actualizat acum 1 an si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 63.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
63.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Cumpar sau mai astept?

    Decizia de cumparare a unei locuinte este cea mai serioasa decizie din viata unei persoane. Pentru ca aceasta decizie urmeaza sa se reflecte in bugetul personal pentru  urmatorii 30 de ani [...]

    Postata de Raluca Dobre din Bucuresti pe 19.08.2010 21:15:04
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 63.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 193492 Agentia: Golden Real Estate Consulting Nume: Rasinar Ionel
Actualizata: acum 1 an si 5 luni Judet: Arad Telefon: vezi numarul
Listata de: 645 ori Manager: Rasinar Ionel Oferte în portofoliu: 2
Vizualizata de: 746 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 4 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.07.2016 Oferte în portofoliu: 60 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 01.27.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei