Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 5 camere Sibiu. Calculator rate credit apartament 119.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in Sibiu
Jun 03, 2016 Jun 03, 2016 Apartament la casa de vanzare cu 5 camere decomandate in Sibiu pe Strada Avram Iancu, cu o suprafata totala de 240 mp, situat pe doua nivele (1+2) ale unei cladiri istorice construite din caramida la inceputul anului 1930, ce dispune de acoperis rezistent acoperit cu tigla si loc de parcare in curte, la o distanta de doar 2 minute de mers pe jos fata de Piata Mare a orasului precum si de celelalte obiective turistice importante ale Sibiului. Apartamentul este foarte spatios si este compartimentat astfel: la primul nivel se afla bucataria mobilata si utilata (aragaz, hota, masina de spalat rufe, combina frigorifica), o sufragerie spatioasa si foarte luminoasa, un hol cu dressing, un dormitor si o baie de serviciu cu dus. La cel de al doilea nivel accesul se face pe o scara interioara foarte solida din lemn masiv iar aici se afla 3 dormitoare decomandate din care doua sunt la stadiul de semifinisat avansat, o baie mare cu cada si geam de aerisire, o camara, o debara prin care se face accesul in podul casei de 100 mp si o terasa de 15 mp frumos amenajata. Locuinta dispune si de o pivnita de 20 mp si are toate imbunatatirile si utilitatile necesare printre care izolatie termica si fonica exterioara, usa de PVC la intrare, centrala termica cu calorifere de otel, usi noi de lemn masiv, geamuri termopan, gresie, faianta si parchet laminat. Apartamentul se afla intr-o zona foarte buna a orasului, avand in imediata apropiere toate punctele de interes public cum ar fi: institutii de invatamant, unitati bancare, spatii comerciale, farmacii, statie de taxi, statii pentru mijloacele de transport in comun, biserici. Pretul de vanzare pentru acest apartament partial mobilat este de 119000 euro negociabil.

apartament cu 5 camere in sibiu pe strada avram ia

Apartament cu 5 camere in Sibiu

Apartament cu 5 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 200 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 155281 | actualizat acum 2 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 119.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
119.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce este Biroul de Credit (BC) ?

    ... Biroul de Credit (BC) este o societate pe actiuni (25 de banci actionare) ce cuprinde informaţii detaliate (atat negative cat si pozitive – cele pozitive vor fi publice in curand), actualizate [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:43:25
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 119.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155281 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Sin Daniel
Actualizata: acum 2 ani si 10 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1565 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 215 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.08.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei