Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 5 camere Sibiu. Calculator rate credit apartament 36.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in Sibiu
Jul 27, 2015 Jul 27, 2015 Apartament cu 5 camere decomandate tip mansarda de vanzare in Sibiu zona Piata Rahovei cu o suprafata totala de 144 mp structurat pe 2 nivele construit in anul 2003 pe structura de BCA intr-un imobil cu termoizolatie la exterior. Apartamentul este foarte spatios si bine compartimentat pe cele doua nivele ale sale, astfel la primul nivel se afla o sufragerie mare cu iesire in balcon, un dormitor generos decomandat, o baie cu cada si loc pentru masina de spalat si o bucatarie complet mobilata si utilata (plita gaz, cuptor incorporabil, hota traditionala, cuptor microunde, combina frigorifica). La cel de-al doilea nivel accesul se face pe o scara interioara unde se afla un living mare, 2 dormitoare decomandate si baie de serviciu. Apartamentul dispune de toate utilitatile si imbunatatirile necesare precum izolatie termica si fonica la exterior, interfon la scara, gresie, faianta, parchet laminat in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, contorizari separate la utilitati, centrala termica proprie si calorifere de otel, usi interioare din lemn si usa metalica la intrare. Apartamentul se vinde semimobilat la pretul de 36000 euro negociabil.

apartament 5 camere decomandate in sibiu zona piat

Apartament cu 5 camere in Sibiu

Apartament cu 5 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 120 m2.
Mansarda / 5 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 155206 | actualizat acum 3 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 36.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
36.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Totul despre perioada de gratie

    Deşi nu este o practică nouă pe piaţa bancară românească, perioada de graţie la creditele bancare este unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing din ultimii ani. Daca [...]

    Postata de Raluca Dobre din Bucuresti pe 19.08.2010 21:07:40
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 36.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155206 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 9 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1091 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 194 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.03.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei