Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 5 camere Selimbar Sibiu. Calculator rate credit apartament 69.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in Selimbar, Sibiu
Mar 04, 2016 Mar 04, 2016 Apartament cu 5 camere decomandate la casa de vanzare, in Selimbar judetul Sibiu, situat la etajul intermediar 1 din 2, intr-o zona centrala cu o suprafata totala de aproximativ 200 mp cu garaj si curte proprie. Locuinta are o suprafata utila de 150 mp si este compusa astfel: la parter dintr-un garaj de aproximativ 25 mp si o camera de oaspeti, iar pe etaj gasim un living luminos cu bucatarie tip open-space, o camera care momentan este folosita pe post de birou, 2 dormitoare spatioase si o baie cu geam de aerisire. Accesul catre camera de oaspeti se face prin intermediul unei scari interioare din lemn cu balustrada din inox. Imobilul a fost construit in anul 2010 pe o structura de caramida, acesta este racordat la gaz, curent si canalizare, are ca si imbunatatiri centrala proprie cu calorifere de otel, geamurile si usile de termopan, modul in care este izolata casa se reflecta placut si in interior. Curtea are o suprafata de 150 mp, este pavata si are deschidere la o strada linistita, asfaltata si iluminata, in apropiere se pot gasi centrele comerciale, magazine, farmacii, statiile pentru mijloacele de transport in comun. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 69500 euro, usor negociabil si se poate achizitiona prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament 5 camere decomandate in selimbar judetu

Apartament cu 5 camere in Selimbar, Sibiu

Apartament cu 5 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 150 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155505 | actualizat acum 3 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 69.500 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
69.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 69.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155505 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Floricu Marian
Actualizata: acum 3 ani si 1 luna Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1707 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 223 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.05.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei