Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 4 camere Dristor Bucuresti. Calculator rate credit apartament 89.900 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Dristor - Bucuresti
Nov 22, 2011 Nov 22, 2011 Vand apartament 4 camere, semidecomandat,90 mp construiti, 75 mp utili, fara probleme, zona Dristor-Racari, situat intr-un bloc construit in anii ’80, intr-o zona linistita. La inceputul anilor 2000 au fost schimbate si modernizate instalatiile electrice si sanitare. Impartirea apartamentului: sufragerie, 3 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, 3 spatii de depozitare. Unul din cele trei dormitoare si sufrageria dispun de aer conditionat.In trei din cele 4 camere este parchet. Baile sunt foarte spatioase, una prevazuta cu cada si cealalta cu cabina de dus, gresie si faianta moderna, obiecte sanitare noi. Tamplarie exterioara este din PVC cu geam termopan, inclusiv la cele doua balcoane,usa metalica la intrare. Apartamentul este disponibil complet mobilat si utilat. Dispune si de loc de parcare platit. Zona este foarte linistita, in apropiere sunt scoli, gradinite, hypermarketul Real Vitan, Mr. Bricolage, Mall Vitan, Mega Image, Piata Albina, Piata Ramnicu-Sarat, acces rapid la statia de metrou Dristor si alte mijloace de transport in comun.

vand apartament 4 camere, in sector 3

Apartament cu 4 camere in zona Dristor - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 75 m2 Mobilat, mobilier modern.
Etajul 8, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare.
Perioada 1967 - 1987
ID: 93068 | adaugat acum 9 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 89.900 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
89.900 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Totul despre perioada de gratie

    Deşi nu este o practică nouă pe piaţa bancară românească, perioada de graţie la creditele bancare este unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing din ultimii ani. Daca [...]

    Postata de Raluca Dobre din Bucuresti pe 19.08.2010 21:07:40
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 89.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 93068 Agentia: Re/max Premium Nume: Niculescu Suzana
Actualizata: acum 9 ani si 3 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 167 ori Manager: Niculescu Suzana Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 222 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.11.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.05.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare