Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 4 camere Sibiu. Calculator rate credit apartament 155.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in Sibiu
Nov 21, 2014 Nov 21, 2014 Apartament la casa cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona ultracentrala cu vedere catre Parcul Astra, situat la etajul 1 al unui imobil construit in a 2-a jumatate a secolului XIX, format din demisol, parter si etaj, in care se afla 4 apartamente. Locuinta este semidecomandata, formata din 3 dormitoare spatioase, living, lobby, bucatarie si 2 bai, cu suprafata utila de 170 mp. Dispune de centrala termica proprie, sobe de teracota, gresie si faianta, finisajele interioare fiind la nivelul anilor `90. Apartamentul mai are amenajat la demisol un spatiu de locuit format din camera, bucatarie, baie si spatiu de depozitare, cu suprafata de 90 mp si pod cu posibilitatea de amenajare ca locuinta cu suprafata de 90 mp utili. Se vinde la pretul de 155000 euro negociabil.

apartament cu 4 camere in sibiu- zona ultracentral

Apartament cu 4 camere in Sibiu

Apartament cu 4 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 170 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 155212 | actualizat acum 4 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 155.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
155.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Ghidul Consumatorului de Credite

  I. Ce este Creditul?

  Probabil ca cea mai simpla definitie ar fi urmatoarea: creditul este produsul prin care poti cumpara acum ceea ce ti-ai permite [...]

  Postata de Finzoom din Bucuresti pe 06.11.2010 21:51:17
  0 comentarii comenteaza si tu
 • Vanzare 155.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155212 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 4 ani si 4 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1799 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 130 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.03.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei