Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 4 camere Tei Bucuresti. Calculator rate credit apartament 96.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Tei - Bucuresti
Nov 04, 2011 Nov 04, 2011 Apartament 4 camere Doua dormitoare Camera de zi Sufragerie doua bai doua balcoane Bucatarie Este un apartament foarte bine intretinut Va garantez toate conditiile termopane gresie faianta parchet laminat Va asteptam la o vizionare va urez o zi buna
Oferta fata poza

VAND APARTAMENT 4CAMERE SITUAT IN TEIUL DOAMNEI SUPERB TOATE CONDIITILE

Apartament cu 4 camere in zona Tei - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 85 m2 Nemobilat.
Etajul 8 / 8 etaje, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton.
ID: 92292 | adaugat acum 11 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 96.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
96.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce este Centrala Riscurilor Bancare (CRB) ?

    ... Centrala Riscurilor Bancare (CRB) reprezintă o baza de date administrata de BNR in care institutiile de credit isi pun la dispozitie in mod reciproc informatii ce contin datele de identificare [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:42:24
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 96.000 €
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 92292 Nume: Paul
Actualizata: acum 11 ani si 2 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 416 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 367 ori Contacteaza agentul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 04.11.2011

Etichete imobiliare