Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 4 camere Eforie Nord Constanta. Calculator rate credit apartament 62.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in Eforie Nord, Constanta
Nov 19, 2011 Nov 19, 2011 Acest apartament este ideal pentru o familie numeroasa. Aranjarea separata a dormitoarelor, departe de intrare si aparte de zona de tranzit, separa partea intimaa locuintei de partea des folosita. Tot apartamentul are gresie in cele doua bai, in bucatarie si in balconul modificat, fiind acum parte integranta din dormitor, precum si parchet de calitate in dormitoare si living-room. Peretii sunt perfect drepti, iar intreg apartamentul este foarte curat, nefiind necesare cheltuieli in acest sens la mutarea noului proprietar. Usa de intrare este din metal iar usile interioare sunt tip Porta. Intreg blocul de apartamente este reabilitat termic, beneficiind de izolatie exterioara. Amplasarea apropiata fata de scoala si gradinita, precum si fata de zonele de cumparaturi ofera siguranta pentru copii si usurinta activitatilor zilnice. Are garaj propriu. Se vinde mobilat sau nemobilat, la cererea cumparatorului, asa cum se vede in fotografii. Pretul afisat este pentru apartamentul nemobilat.

Apartament de lux cu patru camere in Eforie Nord - Centru

Apartament cu 4 camere in Eforie Nord, Constanta

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 78 m2 Nemobilat.
Etajul 3 / 4 etaje, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton.
ID: 92953 | actualizat acum 10 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 62.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
62.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara variabila ...

    ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 62.000 € neg.
Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
Proprietatea are ID: 92953 Nume: Dumitru Constantin Articole (0)
Actualizata: acum 10 ani si 2 luni Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 2418 ori Judet: Constanta Intrebari (0)
Vizualizata de: 794 ori Oferte în portofoliu: 0 Raspunsuri ()
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 19.11.2011 Inscris pe TopEstate din: 11.19.2011
Contacteaza proprietarul
Proiecte promovate (0)

Etichete imobiliare