Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 4 camere Ultracentral Zimnicea. Calculator rate credit apartament 28.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Ultracentral - Zimnicea, Teleorman
Oct 08, 2010 Oct 08, 2010 Apartament 4 (80 mp)camere si BOXA la parter,decomandat,etj.I din 4,monolit izolat cu BCA,.IMBUNATATIRI :Geam termopan,parchet in sufragerie si cele trei dormitoare,gresie in balcon,baie,hol si bucatarie,faianta in baie.DOTARI:incalzire centrala cu centrala pe lemne,apometre,intrenet,CATv.UTILITATI: apa,canalizare,curent,gaz linga scara blocului.PRET:27500 Euro neg.Apartamentul se afla in loc.ZIMNICEA,jud.TELEORMAN,la 2Km de DUNARE.Posibilitate de trecere in Bulgaria cu vaporasul sau cu BACUL(se poate trece si cu masina pe BAC).Si nu in ultimul rind aviz pescarilor.

Apartament cu 4 camere in zona Ultracentral - Zimnicea, Teleorman

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 80 m2 Nemobilat.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton, perioada 1967 - 1987.
ID: 27562 | actualizat acum 12 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 28.500 € neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
28.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 28.500 € neg.
Date despre anunt Date despre proprietar
Proprietatea are ID: 27562 Nume: Vlad
Actualizata: acum 12 ani si 2 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 723 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1760 ori Contacteaza proprietarul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 01.04.2010

Etichete imobiliare