Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 4 camere Strand Sibiu. Calculator rate credit apartament 68.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Strand - Sibiu
Jan 18, 2017 Jan 18, 2017 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand cu o suprafata totala de 138 mp situat la etajul 1 din 2 al unei vile constructie noua 2008 si renovata in totalitate in anul 2010 cu materiale de cea mai buna calitate. Apartamentul este foarte spatios si compartimentat pe cele doua nivele ale sale astfel la primul nivel se afla un living generos cu bucatarie open-space, hol la intrare, balcon pe casa scarii, un dormitor decomandat si o baie cu cada si geam. La cel de al doilea nivel accesul se face pe o scara interioara din lemn masiv din holul de la intrare, iar aici regasim doua dormitoare decomandate, o baie de serviciu si un spatiu de depozitare amenajat ca dressing. Apartamentul are toate utilitatile si imbunatatirile necesare gresie, faianta, parchet, geamuri termopane cu tamplarie PVC, apometre, contor gaz, usi de interior din lemn, usa la intrare din PVC, centrala termica proprie si calorifere de otel. Apartamentul detine si un loc de parcare privat in curtea comuna. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 68000 euro negociabil existand posibilitatea achizitionarii si prin programul Prima Casa.

apartament cu 4 camere la vila zona strand in sibi

Apartament cu 4 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 115 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 155188 | actualizat acum 2 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 68.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
68.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce este Biroul de Credit (BC) ?

    ... Biroul de Credit (BC) este o societate pe actiuni (25 de banci actionare) ce cuprinde informaţii detaliate (atat negative cat si pozitive – cele pozitive vor fi publice in curand), actualizate [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:43:25
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 68.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155188 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 2 ani si 3 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 2484 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1654 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.02.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei