Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 4 camere Piata Rahovei Sibiu. Calculator rate credit apartament 43.700 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Piata Rahovei - Sibiu
Oct 07, 2014 Oct 07, 2014 Agentia Imobiliara Taboo din Sibiu va ofera spre vanzare un spatios apartament cu 4 camere semidecomandat cu balcon, situat pe strada Rahova, in invecinatatea Pitei Agroalimentara, la doar 5 minute de mers pe jos fata de Sopping City Sibiu, dar in imediata invecinatate a scolilor, gradinitelor si centrelor universitare. Acesta este situat la etajul 4 din 4 intr-un imobil cu acoperis din tigla reconditionat in jurul anului 2000, apartamentul are o suprafata utila de 92 mp compartimentat in felul urmator: din hol se intra intr-o bucatarie spatioasa cu debara si intr-o sufragerie generoasa, din sufragerie intr-un al doilea hol de circulatie cu acces in cele 3 dormitoare si 2 bai cu geam de aerisire fiecare, unul din dormitoare avand un balcon de 2,5 mp inchis cu termopan. Apartamentul este dotat cu: tamplarie PVC cu geam termopan, centrala propie pe gaz cu calorifere din otel, usa de metal la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet din lemn masiv, izolatie termica interioara. Propietatea are un pret foarte bun in comparatie cu celelalte imobile care sunt spre vanzare pe zona respectiva, fiind pretabil si pentru investitie, dar si pentru o familie numeroasa, pretul acestuia fiind de 43700 euro.

apartament in sibiu 4 camere la pret de 3 zona ra

Apartament cu 4 camere in zona Piata Rahovei - Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 92 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 155530 | actualizat acum 4 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 43.700 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
43.700 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 43.700 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155530 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Floricu Marian
Actualizata: acum 4 ani si 6 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 746 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 116 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei