Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 4 camere Piata Rahovei Sibiu. Calculator rate credit apartament 43.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Piata Rahovei - Sibiu
Aug 04, 2014 Aug 04, 2014 Va oferim spre vanzare un frumos apartament de 4 camere in Sibiu la mansarda unui imobil situat pe strada Aleea Selimbar foarte aproape de marile centre comerciale de la Selimbar dar si de scoli, gradinite, parcuri de agrement in aer liber pentru copii, farmacii, banci, piata agroalimentara Rahova, statii de taxi si mijloace de transport in comun. Apartamentul este o constructie din anul 2006 cu termoizolatie la exterior si o suprafata de 70 mp utili astfel compartimentati: La primul nivel intalnim livingul cu bucataria tip open-space, 2 dormitoare spatioase din care unul cu balcon de unde privelistea e minunata si o baie cu cada si geam de aerisire. Accesul la  al 2-lea nivel se face pe o scara de lemn foarte solida iar aici intalnim un dormitor foarte spatios. Acest apartament are toate utilitatile si imbunatatirile necesare: gresie, faianta, parchet laminat, contoare de electricitate si gaz, apometre, centrala proprie, calorifere, gemuri termopan pe structura de PVC, calorifere, usi de lemn la interior si usa metalica la intrare. Acest apartament se poate achizitiona si prin programul Prima Casa deoarece este in totalitate intabulat. Apartamentul se vinde la pretul de 43500 euro usor negociabil, COMISION 0% pentru cumparator.

apartament 4 camere la mansarda fara comision in s

Apartament cu 4 camere in zona Piata Rahovei - Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2.
Mansarda / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155282 | actualizat acum 4 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 43.500 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
43.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 43.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155282 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 4 ani si 8 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 908 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 92 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.08.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei