Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 4 camere Micalaca Arad. Calculator rate credit apartament 43.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Micalaca - Arad
Oct 09, 2014 Oct 09, 2014 Amplasament: Imobilul este situat in cartierul Micalaca, intr-o zona rezidentiala, langa Parcul 23 August, cu acces facil la mijloacele de transport in comun. Apartamentul este situat la etajul 1 al unui bloc P+8, an constructie 1989 si are suprafata utila de 77. 75 mp, la care se adauga 3 balcoane de 2. 83, 2. 28 si 2. 32! Descriere: Apartamentul este format din 4 camere si dispune de usa metalica la intrare, tamplarie exterioara si interioara din PVC cu geam termopan, centrala termica proprie, pe gaz. Finisaje: Camerele sunt prevazute cu parchet si zugraveli cu vopsea lavabila. In baie si bucatarie pardoselile sunt din gresie, iar peretii sunt placati cu faianta. Liber, se poate viziona cu un telefon in prealabil. Pret de vanzare 43000 euro, negociabil! Persoana de contact, Daniel Serbanica-0732552519.

Arad, cartier Micalaca, parcul 23 august, ap 4 cam, et 1/ 8, bloc 1989, 43000 euro!

Apartament cu 4 camere in zona Micalaca - Arad

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 77.75 m2.
Etajul 1 / 8 etaje, 3 balcoane, 2 grupuri sanitare.
Constructie din BCA.
ID: 147551 | actualizat acum 3 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
43.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara variabila ...

    ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
    0 comentarii comenteaza si tu
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 147551 Agentia: Serbanica Imobiliare Nume: Daniel Serbanica
Actualizata: acum 3 ani si 9 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 16611 ori Manager: Daniel Serbanica Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 868 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 3 modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 10; Comentarii:
Listata initial în: 22.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 2; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 12.20.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare