Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 4 camere Lucian Blaga Sebes. Calculator rate credit apartament 37.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Lucian Blaga - Sebes, Alba
Sep 15, 2015 Sep 15, 2015 Apartament cu patru camere decomandate de vanzare situat in zona ultracentrala a Sebesului judetul Alba, renovat in anul 2007. Compartimentarea celor 82 mp utili este foarte facila acesta fiind structurat astfel: intrarea se face intr-un hol care are legatura cu bucataria, din acest hol intram intr-un living spatios si luminos, tot din acelasi hol se face accesul intr-un altul unde este un dormitor mare mobilat, inca 2 dormitoare pentru copii si o baie. Apartamentul este renovat complet si izolat, dispune de pivnita la subsolul blocului in suprafata de 16 mp, iar acoperisul este din tigla, avand toate cele necesare unui trai decent. In apropierea imobilului se afla scoli, banci, statie de taxi, magazine si alte puncte de interes public. Pretul de vanzare este 37000 euro, usor negociabil.

apartament in sebes in cartierul lucian blaga jude

Apartament cu 4 camere in zona Lucian Blaga - Sebes, Alba

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 82 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155332 | actualizat acum 5 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 37.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
37.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 37.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155332 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Iosif Cosmin
Actualizata: acum 5 ani si 1 luna Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1544 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 510 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.09.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei