Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 4 camere Sura Mare Sibiu. Calculator rate credit apartament 60.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in Sura Mare, Sibiu
Apr 01, 2016 Apr 01, 2016 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare la vila in localitatea Sura Mare, constructie noua 2013 cu o suprafata totala de 146 mp structurat pe 3 nivele aflat la o distanta de doar 3 km de orasul Sibiu. Apartamentul este foarte spatios si compartimentat pe cele trei nivele astfel la primul intalnim un living spatios cu o suprafata de 19 mp, o bucatarie deschisa de 13 mp, o baie cu cabina de dus de 5 mp si un hol de 6 mp. La cel de-al doilea nivel accesul se face pe o scara interioara din lemn masiv, iar aici se afla 2 dormitoare decomandate cu suprafete de 14 mp si respectiv 13 mp, o baie cu cada si geam de aerisire de 5 mp, un hol mare de 12 mp si un balcon de 6 mp. La al treilea nivel al apartamentului intalnim o camera foarte spatioasa care poate fi amenajata dupa bunul plac al fiecaruia ( dormitor, birou, camera de hobby) cu o suprafata de 31 mp din care se face accesul pe o terasa spectaculoasa cu o suprafata de 22 mp de unde puteti admira toate imprejurimile. Apartamentul are imbunatatirile si utilitatile necesare precum gresie, faianta, parchet laminat in camere, contoare de curent si gaz, centrala proprie si calorifere de otel, geam termopan cu tamplarie PVC, usi de lemn la interior si usa din PVC la intrare. Acest apartament se poate achizitiona la pretul de 60000 euro usor negociabil.

apartament cu 4 camere la vila in sura mare langa

Apartament cu 4 camere in Sura Mare, Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 118 m2.
Parter / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 155522 | actualizat acum 3 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 60.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
60.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 60.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155522 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Sin Daniel
Actualizata: acum 3 ani Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1642 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 172 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei