Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 4 camere Sibiu. Calculator rate credit apartament 55.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in Sibiu
Jul 08, 2014 Jul 08, 2014 Va oferim spre vanzare un frumos apartament de 4 camere decomandate in Sibiu situat la mansarda unui imobil cu termoizolatie la exterior, foarte aproape de centre comerciale, unitati de invatamant, statii de taxii si mijloace de transport in comun. Apartamentul are o suprafata de 85 mp utili structurati pe 2 nivele astfel: Primul nivel este compus din bucatarie cu sufragerie tip open space, un dormitor, o baie cu cada pe colt si geam de aerisire si un hol unde se afla si scara interioara de acces la al doilea nivel. Etajul acestui apartament este compus din 2 dormitoare spatioase, holul unde se poate amenaja un birou si o toaleta de servici. Acest apartament are toate utilitatile si imbunatatirile neceare: gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan pe structura PVC, termoizolatie la interior, apometre, contor de gaz, centrala termica proprie, calorifere, usi de lemn la interior si usa metalica antiefractie la intrare. Apartamentul se poate achizitiona mobilat complet la pretul de 55000 euro.

apartament de 4 camere decomandate la mansarda 85m

Apartament cu 4 camere in Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 85 m2.
Mansarda / 5 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 155246 | actualizat acum 4 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 55.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
55.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Tipare daunatoare vietii

  "Caut un loc de munca sigur !"

  Exista asa ceva ? Locul de munca "sigur" este capcana in care poti sa cazi daca urmezi acest tipar. Vei face carare intre casa si [...]

  Postata de Victor Pandele din Constanta pe 18.11.2010 21:50:13
  4 comentarii comenteaza si tu
 • Vanzare 55.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155246 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 4 ani si 9 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 366 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 124 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.05.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei