Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Straulesti Bucuresti. Calculator rate credit apartament 85.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Straulesti - Bucuresti
Jul 01, 2013 Jul 01, 2013 Va prezentam in continuare un apartament confortabil si spatios, situat intr-un bloc nou din zona Straulesti. Apartamentul are urmatoarele date de baza: Suprafata utila 86 mp / construita de 106 mp Etaj 2 din cele 4 ale cladirii Vedere spre spate Semidecomandat Bucatarie deschisa si utilata Include: un living cu bucatarie deschisa si acces la balcon, doua dormitoare, doua grupuri sanitare, doua balcoane Livingul este spatios si luminos, cu vitraje generoase si bucatarie complet utilata. Bucataria poate fi inchisa daca doriti, iar peretele dintre living si dormitor poate fi eliminat pentru extinderea spatiului. Ambele dormitoare au deschidere spre balcon. Apartamentul mai dispune de un grup sanitar de serviciu si de o baie. Alte facilitati: centrala proprie echipat cu parchet, gresie, faianta de buna calitate Amplasare Imobilul se afla intr-o zona linistita din cartierul Straulesti, aproape de restaurantul Doi Cocosi si de lacul Straulesti. Veti ajunge in doar 5 minute de condus in Parcul Mogosoaia, in timp ce statia de metrou Bazilescu se afla la 2,5 km. Apartamentul se afla intr-un complex rezidential. Pret Puteti achizitiona acest apartament pentru 99000 euro.

Vanzare apartament 3 camere, Straulesti, 106 mp

Apartament cu 3 camere in zona Straulesti - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 86 m2 Nemobilat.
Etajul 2 / 4 etaje, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare.
ID: 132910 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
85.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 132910 Agentia: Top Residence Consulting Nume: Top Residence
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 2570 ori Manager: Top Residence Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 284 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 2 modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.06.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 05.13.2013 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei