Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Iancului Bucuresti. Calculator rate credit apartament 76.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Iancului - Bucuresti
Oct 24, 2011 Oct 24, 2011 Vanzare apartament 3 camere Iancului Apartamentul este situat stradal pe soseaua Iancului, la trei blocuri distanta de intersectie, intr-un imobil construit in anul 1977. Amplasat la etajul unu al imobilului, apartamentul dispune de 2 dormitoare, living, un balcon, o baie, bucatarie, dressing si doua holuri si are vederea mixta. Desi initial apartamentul a dispus si de al doilea balcon ,acesta a fost desfiintat si inclus in suprafata utila a livingului. Renovat complet \"de la temelie\", apartamentul a necesita o investitie consistenta, fiind schimbat totul la interior. De la tamplaria exterioara, cu profile de pvc nemtesti, geam termoizolant cu foaie dubla, cinci camere de izolatie, protectie UV si antiefractie, pana la usi si tocarie interioara, schimbate total si inlocuite cu usi celulare, cu protectie cauciucata. In camere, podele sunt placate cu parchet masiv, iar holurile, baie si bucataria cu placi ceramice. Bucataria este placata cu placi de faianta pana la nivelul tavanului, iar pe langa mobilierul de bucatarie, proprietarii au construit si spatii de depozitare incastrate, pentru a face imposibil accesul copiilor. Holurile sunt prevazute cu dulapuri facute pe comanda, pentru depozitare. Baia este faiantata pana in tavan. In timp ce dormitorul matrimonial dispune si de un dressing propriu, spatios si foarte util, dormitorul copilului dispune de balcon inchis in termopan pe toata suprafata sa, termoizoland astfel suplimentar camera copilului. In ce priveste locatia, aceasta este una foarte buna, la numai 3 blocuri distanta de Piata Iancului, intre doua supermarketuri Mega Image si dispunand atat de un parculet pentru copii in spatele blocului, cat si de o scoala si o gradinita langa bloc. Accesul la mijloacele de transport este unul extrem de facil si permite comunicarea cu aproape orice zona a orasului, in mod direct. Iar pana la metrou, sunt 3-4 minute de mers pe jos. Apartamentul a reprezentat un camin pentru o familie frumoasa, care datorita venirii celui de al doilea copil, a trebuit sa se mute intr-un spatiu mai mare. Oferta reprezentata exclusiv de City Dreams Realty!

Apartament 3 camere Piata Iancului

Apartament cu 3 camere in zona Iancului - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 67 m2.
Etajul 1 / 9 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton, perioada 1967 - 1987.
ID: 73455 | adaugat acum 7 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 76.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
76.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 76.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 73455 Agentia: Daniel Dobre-Renet Nume: Daniel Dobre
Actualizata: acum 7 ani si 8 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 5956 ori Manager: Dobre Daniel Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 380 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.10.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 01.29.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare