Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Herastrau Bucuresti. Calculator rate credit apartament 330.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Herastrau - Bucuresti
May 18, 2011 May 18, 2011 Zona : Herastrau-Soseaua Nordului Suprafata: 160 mp Etaj: 2 / 5 Nr camere: 3 An constructie: 2008 Pret: 330.000 Euro Descriere : Va prezentam, spre achizitionare, un apartament cu 3 camere situat in apropierea Parcului Herastrau, intr-un imobil nou. Imobilul cu o arhitectuta moderna este structurat S+P+6 si a fost finalizat in anul 2008. Apartamentul este spatios, avand o suprafata utila de 130 mp impartita in living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare si o terasa generoasa. Este complet utilat si mobilat, avand un design interior deosebit. Datorita spatiilor vitrate largi, apartamentul este luminos. Parcul Herastrau este situat la cateva minute distanta, alaturi de cafenele, restaurante si centre Spa. Magazinele Supermarket Angst si Supermarket Nord se afla de asemenea in apropiere.

Proprietate 3 camere Herastrau

Apartament cu 3 camere in zona Herastrau - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 130 m2 Mobilat.
Etajul 2 / 5 etaje, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton.
ID: 61714 | adaugat acum 8 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 330.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
330.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 330.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 61714 Agentia: Nordis Management SRL Nume: Nordis Management Srl
Actualizata: acum 8 ani si 1 luna Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 162 ori Manager: Nordis Management Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 512 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.05.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 05.16.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei