Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Herastrau Bucuresti. Calculator rate credit apartament 270.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Herastrau - Bucuresti
May 17, 2011 May 17, 2011 Zona: Herastrau-Soseaua Nordului Suprafata: 142 mp Etaj: 2-5/5 Nr camere: 3 An constructie: 2010 Pret: 270.000 Euro Descriere : Va prezentam, spre achizitionare, apartamente cu 3 camere situate in Herastrau, intr-un imobil nou, ce beneficiaza de paza permanenta. Cladirea, structurata S+P+5, are o arhitectura moderna si a fost finalizata in anul 2010. Apartamentele au suprafata de 142 mp si sunt situate la etajele 2, 3, 4 si 5 ale imobilului. Dispun de o impartire functionala a spatiului in hol, living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si terasa cu vedere panoramica. Finisajele utilizate sunt de buna calitate iar spatiile vitrate sunt foarte mari. Pot fi achizitionate locuri de parcare in subteran la pretul de 15.000 Euro sau exterioare, la pretul de 10.000 Euro. Parcul Herastrau se afla la cateva minute distanta de mers pe jos, alaturi de cafenele, restaurante si centre Spa. De asemenea, in zona exista scoli si gradinite, Supermarketurile Angst si Nord iar Baneasa Shoping City se afla la 10 minute de mers cu masina. Pe langa acest apartament, compania noastra are in portofoliu peste 90% din proprietatile existente pentru vanzare in zona Herastrau-Soseaua Nordului. Toate ofertele se gasesc pe site-ul Nordis.

Apartament cu 3 camere in zona Herastrau - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 104 m2.
Etajul 2 / 5 etaje, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton.
ID: 61627 | adaugat acum 8 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 270.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
270.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 270.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 61627 Agentia: Nordis Management SRL Nume: Nordis Management Srl
Actualizata: acum 8 ani si 1 luna Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 170 ori Manager: Nordis Management Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 556 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.05.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 05.16.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei