Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Beller Bucuresti. Calculator rate credit apartament 198.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Beller - Bucuresti
May 17, 2011 May 17, 2011 Zona : Dorobanti Suprafata: 122 mp Etaj: 2/5 Nr camere: 3 An constructie: 1996 Pret: 198.000 Euro Descriere : Va prezentam, spre achizitionare, un apartament cochet, situat in centrul Bucurestiului, in zona Dorobanti-ASE. Proprietatea se afla intr-un imobil P+4+5R construit in anul 1996 de Sitraco, una dintre cele mai cunoscute firme de constructii bucurestene. Apartamentul cu 3 camere, este decomandat si are o suprafata utila de 94 mp impartita astfel : living cu bucatarie mobilata si utilata, hol, 2 dormitoare, baie, 2 balcoane si o boxa in subsolul cladirii. Finisajele utilizate includ pardoseli de marmura in living, hol, baie si parchet de tec in dormitoare. Apartamentul este luminos, dispune de aparate de climatizare iar inclazirea de face prin centrala de imobil. Datorita pozitiei sale ultracentrale, apartamentul are in apropiere tot ceea ce este necesar vietii cotidiene : magazine, mijloace de transport in comun spre toate zonele Bucuresiului, centre medicale, scoli, gradinite dar si parcuri, teatre, muzee, restaurante.

Apartament cochet in zona Dorobanti-ASE

Apartament cu 3 camere in zona Beller - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 94 m2.
Etajul 2 / 5 etaje, 2 balcoane, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton.
ID: 61625 | adaugat acum 8 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 198.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
198.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Impozitul pe chirii

   

  Ce trebuie să faceţi dacă aţi avut venituri din închirieri

   
  Veniturile obţinute din închirierea unei [...]

  Postata de Decebal Mureşan din Constanta pe 18.04.2013 19:47:03
  0 comentarii comenteaza si tu
 • Vanzare 198.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 61625 Agentia: Nordis Management SRL Nume: Nordis Management Srl
Actualizata: acum 8 ani si 1 luna Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 40 ori Manager: Nordis Management Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 304 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.05.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 05.16.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei