Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere 13 Septembrie Bucuresti. Calculator rate credit apartament 97.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona 13 Septembrie - Bucuresti
Apr 20, 2012 Apr 20, 2012 Apartament 3 camere de vanzare, situat in imediata apropierea a Monitorului Oficial pe Str. 13 Septembrie nr.128, bl.P35, in zona rezidentiala centrala, foarte civilizata, la intersectia Sos. Panduri cu Calea 13 Septembrie, la 200-300m de Hotel Marriott, etaj 6/8, gresie, faianta, parchet masiv, usa metalica, aer conditionat, geamuri termopan (la camerele fara balcon). Anul constructiei blocului 1989, sufrafata 70mp, semidecomandat, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane (inchise cornier), cadastru si intabulare, intrare stradala, vedere integrala stradala 13 Septembrie. Atasez foto. Apartamentul este situat intr-o zona foarte civilizata, centrala, in imediata apropiere a Hotelului Marriott (200m), una din zonele selecte ale Capitalei - aflata in vecinatatea Cotroceniului, poate fi alegerea ideala pentru cei care vor sa se bucure de liniste, confort si aer curat. Veti fi aproape de parcuri, policlinica si spital, institutii de invatamant, oficiu postal, sedii de banci, zona de restaurante si bistro, salon de infrumusetare si farmacii, Mall AFI Cotroceni, Mall Plazza, Mall Liberty.

Vand apartament 3 camere Panduri - 13 Septembrie (Monitorul Oficial)

Apartament cu 3 camere in zona 13 Septembrie - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 70 m2 Nemobilat.
Etajul 6 / 8 etaje, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton, perioada 1987 - 1997.
ID: 100328 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
97.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Cand se aproba imprumutul ...

    … Cand se aproba imprumutul, banca incarca in contul beneficiarului creditului suma, iar banii, de regula, nu pot fi retrasi sub forma de numerar. Banii se transfera in contul curent al titularului [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:35:21
    0 comentarii comenteaza si tu
Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
Proprietatea are ID: 100328 Nume: Pangratie Norin Articole (0)
Actualizata: acum 7 ani Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 2817 ori Judet: Bucuresti Intrebari (0)
Vizualizata de: 726 ori Oferte în portofoliu: 0 Raspunsuri ()
Istoric pret: 1 modificare de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 20.03.2012 Inscris pe TopEstate din: 11.26.2010
Contacteaza proprietarul
Proiecte promovate (0)

Etichete imobiliare