Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Valea Aurie Sibiu. Calculator rate credit apartament 33.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Valea Aurie - Sibiu
Feb 17, 2015 Feb 17, 2015 Apartament cu 3 camere de vanzare zona Valea Aurie in Sibiu situat la mansarda, recent finalizata in anul 2011, avand o suprafata utila de 85 mp structurata pe doua nivele. La primul nivel acest apartament este compus din: living cu bucatarie ( open space ), balcon, baie, iar in living se afla si o scara foarte rezistenta pe structura metalica imbracata in lemn, care face accesul la nivelul superior unde se regasesc alte doua dormitoare. Acest apartament dispune de toate imbunatatirile si modernizarile precum centrale termica proprie, izolatie termica si fonica exterioara, tamplarie pvc cu geam termopan, usa intrare din metal, usi interioare din lemn, gresie si faianta in zona de gatire a bucatariei si baie, parchet laminat in camere si living. Acest apartament este situat de asemenea in apropierea scolilor, gradinitelor, farmaciilor, bancilor, dar si statilor de autobuz si taxi, locuri de joaca pentru copii, parcuri. Apartamentul este finisat la stadiul de cheie ( anul 2014 ), care va ofera placerea de mobilare si amenajare dupa bunul plac. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 33.000 euro.

apartament cu 3 camere la mansarda in sibiu valea

Apartament cu 3 camere in zona Valea Aurie - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 85 m2.
Mansarda / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155487 | actualizat acum 4 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 33.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
33.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 33.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155487 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 4 ani si 2 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1085 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 113 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei