Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Valea Aurie Sibiu. Calculator rate credit apartament 31.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Valea Aurie - Sibiu
Aug 20, 2015 Aug 20, 2015 Apartament cu 3 camere semidecomandate de vanzare in Sibiu zona Valea Aurie, cu o suprafata utila de 64 mp, situat intr-o zona foarte linistita, dispus pe 2 nivele intr-o constructie in anul 2009. La primul nivel acesta se compune din: living cu bucatarie open-space, balcon, baie mare dotata cu cada si o scara interioara pe structura metalica imbracata in lemn care face accesul la partea superioara unde exista 2 dormitoare decomandate, generoase si foarte luminoase. Acest apartament detine toate imbunatatirile si dotariile necesare pentru un trai optim precum gresie si faianta in zona de gatire a bucatariei si in baie, parchet laminat in living si dormitare, usi interioare din lemn, usa intrare metalica, izolatie termica si fonica exterioara. Apartamentul se afla la stadiul de cheie avand posibilitatea de a mobila si amenaja dupa placerile si gustul dumneavoastra. In apropierea acestui imobil se gasesc puncte de interes public precum magazine, scoli, gradinite, locuri de joaca pentru copii, parcuri, statii pentru mijloace de transport in comun. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 31.000 euro cu posibilitate de achizitionare prin Programul Prima Casa.

apartament cu 3 camere in sibiu zona valea aurie

Apartament cu 3 camere in zona Valea Aurie - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 64 m2.
Mansarda / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155481 | actualizat acum 3 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 31.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
31.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce poti face daca ai un credit mai vechi de doi ani...

    … dobanzile au scazut considerabil in ultima vreme. Daca ai un credit mai vechi de doi ani, o analiza a contractului semnat de tine iar apoi rezultatul comparat cu dobanzile practicate in prezent [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:34:28
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 31.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155481 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 8 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1622 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 218 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei