Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Romanilor Arad. Calculator rate credit apartament 55.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Romanilor - Arad
Jan 21, 2014 Jan 21, 2014 Apartament 3 camere cu garaj, zona Romanilor. Apartamentul este situat pe Str. Patria, et 2, cu vedere la gradina, malul Muresului si Podul Traian, suprafata de 75 mp si este compus din: hol mare de intrare, bucatarie mare, living cu balcon inchis in termopan (inglobat), degajament, 2 dormitoare si baie cu vana. Apartamentul este complet renovat, avand instalatie electrica noua (sistem Gewiss), instalatie sanitara si obiecte sanitare noi, pereti interior gletuiti si zugraviti in alb, parchet din lemn masiv de fag in camere si degajament (proaspat raschetat si paluxat), gresie si faianta noua in baie (faianta alb si argintiu, gresie neagra), holul de intrare, bucatarie si balcon (gresie culoarea lemnului si faianta bej), usi de interior noi, geamuri termopan si usa de metal, sistem de incalzire propriu cu termoteca si calorifere noi legate cu teava de cupru, racord la gaz. Apartamentul este complet contorizat. Blocul este bine intretinut, are interfon nou, parcare in ambele parti ale blocului si gradina. Garajul este situat pe Malul Muresului si este constructie de beton cu usa de metal. Apartamentul nu a fost locuit dupa renovare, totul este absolut nou, este liber si poate fi ocupat imediat.

apartament 3 camere cu garaj, zona Romanilor

Apartament cu 3 camere in zona Romanilor - Arad

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 75 m2 Nemobilat.
Etajul 2 / 4 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton, perioada 1967 - 1987.
ID: 147518 | adaugat acum 4 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 55.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
55.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 55.000 €
Date despre anunt Date despre proprietar
Proprietatea are ID: 147518 Nume: emil
Actualizata: acum 4 ani si 5 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 4529 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 459 ori Contacteaza proprietarul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 21.01.2014

Etichete imobiliareOferte similare

  • de vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat,  confort 1 in arad
    Polivalenta, Arad. Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 77 m2.
    63.500 € de vanzare