Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Cetate Alba Iulia. Calculator rate credit apartament 55.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba
Mar 20, 2017 Mar 20, 2017 Apartament de vanzare cu 3 camere plus extindere, in Alba Iulia zona Cetate, cu o suprafata utila de 97 mp, aflat la parterul unui imobil cu 4 etaje. Locuinta este bine structurata, compusa din: hol mare la intrare, un dormitor spatios pe partea dreapta urmat de o extinderea inchisa de 30 mp cu rol de bucatarie, ideala pentru desfasurarea unei afaceri, o baie spatioasa aerisita si inca doua dormitoare generoase. Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi: izolatie termica pe exterior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, tavane finisate cu spoturi luminoase, parchet laminat si parchet lamelar din lemn, instalatie electrica complet schimbata, instalatie termica pe teava de cupru, jaluzele la exterior si interior. Extinderea locuintei este trecuta in Cartea Funciara ca spatiu comercial si beneficiaza de o pivnita cu 3 geamuri de aerisire precum si de acces separat din curtea interioara a blocului. Imobilul se afla intr-o zona foarte buna, aproape de un centru medical cunoscut, licee, scoli, gradinite, puncte de recreere si agrement, statii pentru mijloacele de transport in comun, farmacii, banci si este ideal pentru dezvoltarea unei afaceri datorita pozitiei bune. Apartamentul se vinde complet mobilat la pretul de 55000 euro, negociabil.

apartament cu 3 camere in alba iulia zona cetate

Apartament cu 3 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 97 m2.
Parter / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 199439 | actualizat acum 3 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 55.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
55.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 55.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199439 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 7 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 903 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1126 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.09.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei