Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Centru Arad. Calculator rate credit apartament 45.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Centru - Arad
Aug 06, 2015 Aug 06, 2015 Apartament cu 3 camere decomandat de vanzare in Arad, foarte aproape de Primaria Arad avand o suprafata utila de 155 mp si se afla la etajul intermediar 2 din 3 ce se vinde partial mobilat si situat intr-o curte comuna cu alti proprietari. Apartamentul este structurat astfel: intrarea se face pe un hol din care exista acces pe partea dreapta in baie, urmata de o bucatarie iar din bucatarie se intra intr-o camara. Accesul in cele doua camere spatioase se face din capatul holului, o camera deserveste ca dormitor foarte spatios iar a doua este un livig mare, atat livingul cat si dormitorul au geamurile in curtea interioara, lucru care confera liniste sporita. Acest apartament are parchet din lemn masiv in cele 2 camere, iar incalzirea se face prin sistemul de termoficare al orasului. Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 54.000 euro, se poate achizitiona si prin programul Prima Casa.

apartament in arad cu 3 camere zona centrala

Apartament cu 3 camere in zona Centru - Arad

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 155 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 167960 | actualizat acum 2 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 45.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
45.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce poti face daca ai un credit mai vechi de doi ani...

    … dobanzile au scazut considerabil in ultima vreme. Daca ai un credit mai vechi de doi ani, o analiza a contractului semnat de tine iar apoi rezultatul comparat cu dobanzile practicate in prezent [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:34:28
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 45.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 167960 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 2 ani si 5 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1558 ori Manager: Jurca Raluca Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 222 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 26 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.02.2015 Oferte în portofoliu: 162 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei