Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Berceni Bucuresti. Calculator rate credit apartament 68.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Berceni - Bucuresti
Dec 15, 2011 Dec 15, 2011 Amplasare: apartamentul este situat in partea de Sud a orasului, in sectorul 4, in cartierul Berceni, pe strada Izvorul Crisului. Acces: -dinspre intersectia cu Bd.Constantin Brancoveanu; -dinspre str.Izvorul Rece prin str.Izvorul Muresului; -dinspre str.Resita. Mijloace de transport: -R.A.T.B.: -autobuze: 116, 141, 381; troleibuz: 76; -metrou: statia \"Constantin Brancoveanu\"(la 3 statii R.A.T.B.), statia \"Piata Sudului\"(la 2 statii R.A.T.B.). Vecinatati/distante: -250m de Bd.Constantin Brancoveanu; -325m de str.Resita; -1,7km pana la intersectia Bd.Constantin Brancoveanu cu Soseaua Oltenitei si Parcul Tineretului/Copiilor; -1,7km pana la Piata Sudului/BIG/Sun Plaza; -Mega Image si alte magazine la 250m; -1,7km pana la Selgros, Carrefour Arena/Hornbach/Plus; -scoala, v.a.v. Apartament de 3 camere amplasat la etajul 4/4 al unui bloc din 1975, semidecomandat, cu o suprafata totala de 63,38mp si o suprafata utila de 60,31mp. Terasa este refacuta. Compartimentare: living(18,04mp), 2 camere(11,7mp si 9,7mp), bucatarie(6,85mp), baie(2,93mp), vestibul(5,96mp), sas(2,62mp), camara(1,5mp), debara(1,01mp) si logie(3,07mp). Amenajari: placare cu parchet in camere; placare cu parchet si faianta in bucatarie; placare cu gresie si faianta in bucatarie/baie; zugraveli lavabile; tamplarie termopan PVC; usa metalica; aer conditionat; instalatii sanitare si electrice noi; centrala proprie, balconul inchis in termopan. Apartamentul are cadastru si este intabulat. Dispune si de o boxa la subsol si de un loc de parcare inchiriat.

BERCENI - Zona IZVOARE, amenajat modern

Apartament cu 3 camere in zona Berceni - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 63 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton.
ID: 93420 | actualizat acum 10 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 68.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
68.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Tipare daunatoare vietii

  "Caut un loc de munca sigur !"

  Exista asa ceva ? Locul de munca "sigur" este capcana in care poti sa cazi daca urmezi acest tipar. Vei face carare intre casa si [...]

  Postata de Victor Pandele din Constanta pe 18.11.2010 21:50:13
  4 comentarii comenteaza si tu
 • Vanzare 68.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 93420 Agentia: Intermedias Nume: Vasile Dascăl
Actualizata: acum 10 ani si 9 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 2134 ori Manager: Vasile Dascăl Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 250 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.12.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 11.30.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei