Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Ampoi 3 Alba Iulia. Calculator rate credit apartament 47.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Ampoi 3 - Alba Iulia, Alba
Jan 23, 2017 Jan 23, 2017 Apartament de vanzare in Alba Iulia cu 3 camere, situat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 4 etaje, in cartierul Ampoi III, cu o suprafata totala de 87 mp. Locuinta se afla intr-o zona buna de blocuri si este compartimentata astfel: la intrare un hol generos urmat de o baie de servici, un living tip open space foarte luminos cu deschidere spre bucataria care a fost relocata pe balcon, 2 dormitoare aerisite, o fosta baie de servici ce poate fi folosita ca spatiu pentru depozitare urmata de baia principala spatioasa prevazuta cu geam de aerisire. Acesta dispune de imbunatatiri precum: centrala termica proprie, izolatie termica pe exterior, usa metalica la intrare, interfon, parchet laminat, tavan fals si tapet pe perete in linving, ferestre termopan cu tamplarie PVC, calorifere din otel, cabina de dus. Locuinta se afla foarte aproape de statiile pentru mijloacele de transport in comun, de un magazin alimentar cunoscut in zona, de cabinete medicale, magazine industriale la parterul blocului, farmacii, banci, benzinarii, un centru comercial renumit si alte puncte de interes public. Apartamentul se vinde partial mobilat la pretul de 47500 euro.

apartament cu 3 camere in alba iulia zona ampoi ii

Apartament cu 3 camere in zona Ampoi 3 - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 73 m2.
Etajul 2 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 198607 | actualizat acum 3 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 47.500 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
47.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara fixa ...

    ... Dobanda fixa este recomandata pe termen scurt. Astfel rata lunara nu se va modifica, chiar daca dobanzile de pe piata bancara se modifica in mod constant. Totusi, bancile au introdus o clauza in [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:40:28
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 47.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198607 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 9 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 397 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 646 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei