Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere 1 Mai Bucuresti. Calculator rate credit apartament 60.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona 1 Mai - Bucuresti
May 09, 2014 May 09, 2014 • Amplasament: Imobilul este situat intr-o zona linistita a sectorului 1, Bucuresti, adicent bulevardului Ion Mihalache, zona 1 Mai. Se afla in apropierea pietei Domenii, pietei Chibrit. De asemeni are acces facil catre mijloace de transport in comun si catre scoli si gradinite. Apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil P+3+M, an constructie 1963. Are suprafata utila de cca 59 mp la care se adauga inca un balcon inchis. • Descriere : Blocul are structura de rezistenta din caramida. Apartamentul este de 3 camere, semidecomandat, confort 1, cu o bucatarie, o baie si un balcon inchis cu cornier. Este spatios, bine compartimentat si dispune de spatii de depozitare. • Finisaje : Parchet lemn, usi interioare panel, pereti placati cu var. Necesita renovari si modernizari. • Se vinde la pretul de 60000 euro, negociabil. Persoana de contact, Daniel Serbanica-0732552519.

Sector 1, Bucuresti, 1 Mai-Ion Mihalache, ap 3 cam, cf 1, 62 mp, et 3, bloc 1963!

Apartament cu 3 camere in zona 1 Mai - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 59 m2.
Etajul 3 / 3 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Caramida.
ID: 149534 | actualizat acum 7 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 60.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
60.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce poti face daca ai un credit mai vechi de doi ani...

    … dobanzile au scazut considerabil in ultima vreme. Daca ai un credit mai vechi de doi ani, o analiza a contractului semnat de tine iar apoi rezultatul comparat cu dobanzile practicate in prezent [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:34:28
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 60.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 149534 Agentia: Serbanica Imobiliare Nume: Daniel Serbanica
Actualizata: acum 7 ani si 5 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 6204 ori Manager: Daniel Serbanica Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 480 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 10; Comentarii:
Listata initial în: 11.03.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 2; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 12.20.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare