Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere 1 Mai Bucuresti. Calculator rate credit apartament 275.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona 1 Mai - Bucuresti
Jul 22, 2009 Jul 22, 2009 GLX 010622 Vanzare apartament 3 camere, in imobil nou S+P+2E+3R, situat in zona Liceului Nicolaie Iorga, adiacent, pe o strada frumoasa, linistita, cu case vile, nu departe de Bdul 1 Mai.Apartamentul este conceput cu spatii largi, avand o suprafata utila de 94,12mp. Astfel ,camera de zi are o suprafata de 24,18mp, este mobilata modern si confera inca de la intrare o stare de confort, de relaxare. In continuarea camerei de zi este bucataria, un spatiu semideschis cu loc de servit masa, in suprafata de 13,23mp. Mobilierul are multe spatii de depozitare, utile in gospodarie. Cele doua dormitoare sunt spatioase, (14,94mp si 19,52mp), ambele cu iesire pe terasa in suprafata de 15,48 mp.Baia este mare, 15,48 mp, cu gresie ,faianta si obiecte sanitare de buna calitate. Exista centrala de apartament, apa si curentul sunt contorizate separat, astfel incat fiecare isi poate tine sub control cheltuielile de intretinere.Apartamentul se vinde mobilat, utilat, sau doar cu bucataria mobilata utilata. Tot mobilierul este nou. In zona sunt gradinite particulare si de stat, scoli, piata, parcuri, transport in comun. Pretul apartamentului include si un loc in garajul din subsolul imobilului si este de 275000 euro negociabil. Telefon : 0752 098 900 NON STOP

Apartament cu 3 camere in zona 1 Mai - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 94 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton.
ID: 10609 | adaugat acum 13 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 275.000 €
  • (1.269 € / m2)
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
275.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 275.000 €
  • (1.269 € / m2)
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 10609 Agentia: Galaxy Imob Grup S.R.L. Nume: Galaxy Imob
Actualizata: acum 13 ani si 4 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 122 ori Manager: Galaxy Imob Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1431 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 153 Articole: 3; Comentarii:
Listata initial în: 22.07.2009 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.01.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliareOferte similare

  • de vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat,  confort 1 in bucuresti
    Bucuresti. Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 60 m2.
    150.000 € de vanzare