Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Sibiu. Calculator rate credit apartament 74.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Jan 26, 2016 Jan 26, 2016 Apartament cu 3 camere semidecomandate de vanzare in centrul vechi al Sibiului zona Mitropoliei cu o suprafata utila de aproximativ 93 mp, compus din 3 camere spatioase de aproximativ 25 mp fiecare, bucatarie inchisa, baie, hol si dependinte. Datorita amplasari si compartimentarii sale acesta este ideal pentru cabinet de psihologie, cabinet avocatura si spatiu birouri. Imobilul este compus din 3 apartamente fiind construit in anul 1950 si renovat dupa anul 2000, compus din D+P+E, acesta detinand si o curte interioara comuna de aproximativ 100 mp in care sunt amplasate spatii de depozitare. Acesta este pozitionat pe o strada apropiata de Piata Mare in vecinatatea statilor de taxi si transport in comun si a punctelor de interes public. Pretul de achizitionare al apartamentului este de 74000 euro negociabil.

apartament in sibiu 3 camere zona centru istoric

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 93 m2.
Parter / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155455 | actualizat acum 3 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 74.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
74.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 74.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155455 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 2 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1397 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 181 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.12.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei