Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Sebes Alba. Calculator rate credit apartament 24.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sebes, Alba
Feb 16, 2015 Feb 16, 2015 Apartament cu 3 camere semidecomandate, de vanzare in Sebes, zona Mihail Kogalniceanu, cu suprafata utila de 46 mp si suprafata totala de 52 mp. Apartamentul se afla la etajul intermediar 3 al unui imobil format din 4 etaje si este format din living, 2 dormitoare, bucatarie si baie, toate acestea mobilate. Proprietatea dispunde de toate utilitatile gaz, curent, apa, canalizare si urmatoarele dotari centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, geamuri termopan, usi la interior de termopan, usa metalica la intrare, gresie, faianta, parchet, aragaz, frigider. In apropiere sunt spatii comerciale, banci, farmacii, spatii de joaca pentru copii, centru medical, scoala, gradinita. Pretul de vanzare este de 24500 euro.

apartament cu 3 camere in suprafata de 46 mp in se

Apartament cu 3 camere in Sebes, Alba

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 46 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155581 | actualizat acum 2 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 24.500 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
24.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 24.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155581 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Suciu Alexandra
Actualizata: acum 2 ani si 11 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 2548 ori Manager: Jurca Raluca Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 146 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 26 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.02.2014 Oferte în portofoliu: 162 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

  • de vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat,  confort 1 in sebes
    Sebes. Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 45 m2.
    24.000 € de vanzare