Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Onesti Bacau. Calculator rate credit apartament 21.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Onesti, Bacau
May 11, 2011 May 11, 2011 URGENT IN ONESTI! VAND APARTAMENT CU 3 CAMERE PE LIBERTATII, ETAJ ¾, CU O SUPRAFATA DE 62 MP, CU BALCON MARE INCHIS CU TERMOPAN, CALDUROS, SITUAT PE MIJLOCUL BLOCULUI, DOTAT CU GRESIE SI FAIANTA IN BAIE SI BUCATARIE, TOATA STOLERIA DIN TERMOPAN, (INCLUSIV USILE INTERIOARE), USA METALICA, ARCADE, PLUS ALTE MODIFICARI, Apartamentul este intr-o stare f buna, curat, bine intretinut.. MERITA VAZUT!!! Pret: 85.000 LEI, usor negociabil Tel. 0746/46.81.71

ONESTI! Vand URGENT SI IEFTIN - APARTAMENT CU 3 CAMERE ETAJ 3, PE LIBERTATII, 21.000 EURO.

Apartament cu 3 camere in Onesti, Bacau

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 60 m2.
Etajul 3, 1 balcon, 1 grup sanitar.
ID: 61099 | adaugat acum 8 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 21.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
21.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 21.000 €
Date despre anunt Date despre proprietar
Proprietatea are ID: 61099 Nume: Ana
Actualizata: acum 8 ani Telefon: vezi numarul
Listata de: 878 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 627 ori Contacteaza proprietarul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 11.05.2011

Etichete imobiliare